2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با خانوادش قهر کرد ...

1702 بازدید | 65 پست

دیروز رفتیم بیرون وقتی میخواستیم برگردیم هر چی استارت زد ماشین روشن نشد ... اونجا هر چی هلش دادن روشن نشد ... تا اینکه محبور شد زنگ بزنه به باباش ... باباشم گفت خواهرزادتو بردم دکتر هلش بده بیا حتی نذاشت شوهرم توضیح بده که هل دادم روشن نشده ...بعد شوهرم خودش یه تنه باتری ماشینو گرفته دستش رفته یکی دیگه خریده اومده ...

باباش هر چی زنگ زد شوهرم جوابشو نداد ... ما طبقه بالای خونه باباش هستیم ... دیشب گفته نه خق داری بری اونجا نه چیزی ببری نه چیزی بیاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر ازخدات باشه شوهر من ی هفته هس قهر ب من میگه هرروز بری سربزنی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
کار شوهرت اشتباه بود، بچه مریض بوده اونام رفتن دکتر تو شرایط مناسبی نبودن حتما

بچه حالش بد نبود ... خواهرشوهرم چون شغل شوهرش جوریه که بیمه همه مخارج دکترشونو میده تا بچه میگه آخ میگه بریم دکتر ... بچه دندونش داره در میاد یه کم اسهال گرفته اخه ما عصر پایین بودیم بچه شاد و خرم بود ...

بعدشم میتونست بگه اونا با تاکسی تلفنی برگردن اون بیاد به داد پسرش برسه 

بعدشم میتونست بگه یه ساعت وایسا من اومدم 

اگه داماداش بود همه عالم و آدمو یکی می کرد خودشو برسونه 

چه بهتر! اما این رفتار شوهرت صرفا از روی عصبانیت هست. پس خواهشا تو چیزی نگی که بعدا آدم بده شی. ا ...

هر وقت شوهرم حتی رو باباش صداشو بلند می کرد من با شوهرم دعوا می کردم که چرا بی احترامی می کنی 

ایندفعه هر چی گفت من هیچی نگفتم ... فقط گفتم تو بی کس نیستی من کنارتم 

آخه برای یه باتری عوض کردن باباشو میخواد چیکار؟؟ خب حق دارن والا . لابد توی خونه اونها هم زندگی میکنید

یه کم فکر کنید واقعا ببینید این توقع بیجایی نیست که دارید؟؟ شوهرت ماشینش روشن نمیشه باباش باید اونها رو توی دکتر ول کنه بیاد ماشین اونو روشن کنه؟؟!!!!!!