2777
2789

سلام خانوما. من خودم تصميم گرفتم تو خونه اپيلاسيون كنم.پاهامو مشكلي ندارم با اپي ليدي ميزنم ولي واسه زير بغل و نقاط حساس وكس سكه اي گرفتم. امتحان كردم خيلي خيلي درد داشت. چون خودم ميخوام انجام بدم واقعا سختتره. لطفا راهنمايي كنيد چه نوع وكسي بگيرم. و تو نت ديدم پد بي حسي هست كه ٩٠درصد درد رو كاهش ميده؟!؟! واقعا هست؟! داروخونه ها دارن؟! جواب ميده؟!

من چند جا خوندم زایلاپی و زایلوژل رو بزنی ۲۰ دقیقه نایلون فریزر بکشی بی حس میشه

خودم امتحان نکردم 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکس سکه ای برا بدن خوب نیستا چون خیلی قوی نیست. فقط برای موهای نازک و ریز صورت.

برا بدن موم گیاهی بخر

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من چند جا خوندم زایلاپی و زایلوژل رو بزنی ۲۰ دقیقه نایلون فریزر بکشی بی حس میشه خودم امتحان نکردم&n ...

امتحان كردم زايلا پي رو فقط روي پوست بي حس ميشه يكم. از داخل كه مو در مياد جووونمم در مياد!!

زیر بغل من با اپیلیدی میزنم، بار اول درد داشت و از تک تک روزنه های مو خون نقطه ای اومد اما دفعه های بعد درد نداشت، تقریبا ۵ ساله همیشه اپیلیدی میزنم خیلی کم شده موها

خواهرمم موم انداخت فقط بار اول و دوم اذیت شد بعد موها نازک شد

من میرم لیزر ک واقعا درد داره ‌ ، از پماد زایلا پی استفاده میکنم ک ۶۰درصد درد و متوجه نمیشم ، یکم در ...

وااي ليزر عاليه. شوهرم نميذاررره. اپيلاسيونم نميذاره برم جايي☹️☹️

زیر بغل و صورتم  نشده اما دست و پا آره میشه

منظورم زیر پوستی هست که پرسیدید

موم گياهي چه ماركي؟

مارک نمیشناسم خودم میرم ارایشگاه ولی صورتم تو خونه وکس سکه ای میندازم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...