2777
2789
عنوان

زایلاپی و اپیلاسیون بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 37 پست
برای اپلیدی هم میشه استفاده کرد؟

نمیدونم چون برای لیزر اصلاح کامل میکنی ولی برای اپیلیدی مو داره بدن.من امتحان نکردم

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای منم کابوسمه

خسته شدم بخدا . میتونم تحمل کنم ولی دیگه انقدر از درد ناخنامو فرو میکنگ تو دستم زخمی شدن . آخراش دیگه جیغم در میاد گریه میکنم . یه کوفتی باشه بزنیم سر شه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
خخخخخ فک کن سلفون بکشه رو کوسش

چقدر بی تربیتی تو. سلفون رو بیکینی مشکلی نیست تو یه فکری به حال سلفون رو مخت باش احمق

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خودم انجام میدم. تو خونه مرسی گلم

وای چطوری خودت انجام میدی؟ ببخشا ولی من امتحان کردم ادم تسلط نداره زیاد 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
استفاده کردی زایلاپی

نه . امشب لیدوکائین ده زدم بخدا اصلا سر نکرد . فردا میگیرم این پمادو . خدایا صلوات نذر میکنم سر بشه بخدا دیگه شده کابوس برام 😢😢😁😁

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
وای چطوری خودت انجام میدی؟ ببخشا ولی من امتحان نکردم ادم تسلط نداره زیاد 

اخه پا و اینا رو انجام میدم خودم جز زمان بر بودنش اذیت دیگه نداره ولی بیکینی رو جرات نداشتم تا حالا