2777
2789
عنوان

زندگی در کره جنوبی

5842 بازدید | 26 پست
برای شوهرم 1 موقعیت کاری توی کره پیش اومده . اونجا شرایط زندگی چطوره. با درامد ماهیانه چقدر میشه راحت زندگی کرد؟ در مورد ادامه تحصیل چی هزینه هاش بالاس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت مستانه جان به نظرم برو قسمت ساکنین خارج از کشور اونجا شاید پیدا کنی کسی رو
می تونم بپرسم همسرت کجا کار میکنه که موقعیت کاری توی کره براشون جور شده؟
اخه تا حالا نشنیده بودم
عزیزم من یک بار به خاطر یک سمینار با شوهرم رفتم کره جنوبی حدود یک ماه موندم و یک خانواده ایرانی رو دیدم که اونجا زندگی می کردن توی رستوران تایلندی دیدمشون اصلا اصلا راضی نبودن متراژ خونه ها هم خیلی کمه و کرایه بالاست
اولا مخارج در کره خیلی بالاست و شما بابت روشن کردن یک پنکه باید نگران پول برقش باشین
دوما کره ای ها برای هموطنانشون حقوق خوبی می دن اما برا خارجی ها حقوق کفاف زندگی رو نمی کنه
بستگی داره به حقوقی که به شوهرت پیشنهاد شده
آبدارچی توی کره در حدود 4 هزار دلار ماهیانه می گیره و زندگی معمولی داره
شوهرم فوق لیسانس مکانیک . طراح پمپهای آبی هستش. از طریق یکی از دوستاش معرفی شده. خودمم فوق روانشانسی دارم . دوست دارم جایی بریم که امکان ادامه تحصیل هم باشه