2777
2789
عنوان

هميشه از بدي شوهرا ميگن؛بياين امشب از خوبياي شوهرامون بگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوساله ازدواج کردیم, تا حالا بلند باهام حرف نزد , جلوی خانوادش و خواهراش تاحالا کوچیکم نکرد

همیشه پایه ی کشتن و تفریح با خانوادس

کاش میشد بدی هاشم بگم یه کم سبک بشم

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
من براش از پر یودی صحبت کردم...حدود یک ماهه عقد کردیم بعد از سه سال نامزدی میگه وااای چطور تحمل میکن ...

ن من دست به سیاه و سفید نمیزنه 

کاریم نداره غذا نپزم و اینا ولی خودش هم کار نمیکنه 

به جاش دلسوزیش رو یه طور دیگه ای نشون میده 😆

یه بار دستش خورد تو صورتم حواسش نبود منم یدفعه بغض کردم زدم زیر گریه میدونم حالا عمد نبود و اینا !!!!یک هفته هی میگفتم باید فلان کار کنی شاید جبران بشه 😂😂

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
چرا دارید جدا میشید؟

عاشقش بودم گف نمیخامت دوست ندارم هیچ حسی ب زندگی ندارم هرروز ی هوایی بود اصاانمیتونستم بفهمم فازش چیه کارش ازم دوربود یکی دوبارفهمیدم با ی زن ومرد رفته قلیون زنم نمیدونم دوس دخترشه چیشه من صداشونو شنیدم فقط خیلی کوتاه حالابماندچطوری. بی احساس ترین ادم روزمین میتونم رواین قسم بخورم نمک نشناس ادم خراب کن بی ادب بی عرصه 

شوهرم خیلی با ایمانه پرحوصله اهل گردش و تفریح به خانوادش خیلییی اهمیت میده و اولویت اول براش همیشه من و پسرمیم بعد بقیه کلا تنطیم خرج و مخارج خونه بامنه و من برنامه ریزی میکنم چیکارکنیم باحقوق😉 دست و دلبازه و بتونه به بقیه هم کمک میکنه 

در کل من ازش راصیم و مامان وبابامم خیلییی دوسش دارن

10ساله ازدواج کردیم 😍

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
رمز این همه موفقیتت چی بوده عزیزم؟

اول احترام... ...  بعدش محبت...  خودمن اول شوهرداری بلدنبودم,چون دوست پسرم بود مثل بجها رفتار میکردم ,داد میزدم, یا فوش میدادم ,عقدم کردم بازم همش فکرمیکردم دوست پسرمه ,نمیدونستم باید باشوهرچطوری رفتار کرد... 

دیدی خب چقدرتعریف شوهرمو کردم ولی اگه احترام نمیزاشتم اصلا اینجوری نمیشد, 

اولا خوب بود ولی داشت ازمن خسته میشدبیچاره , همش میگفت اخلاقت بده , تادیدم واقعا بده,مادرم همش میگفت اینجوری ادامه بدی هرچقدرم دوستت داشته باشه ولت میکنه میره...  

خداروشکر خیلی خوب شدم ,الان هرچقدر شوهرم خوبه چون من خوبم , من بدباشم اونم درواکنش بدمیشه  ...

اولا فکرمیکردم محبت کنم و با رابطه جنسی شوهرم عالی میشه

ولی بعد فهمیدم ن اصلا همسرم من رابطه اصلا ملاک نبود واسش

البته هرمردی اینجوری نیست ,قلق شوهرمن این بود... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
شوهرمنکه منو روسرش نگه میداره 😋😋😋😋😋😆😍

وای وای وای  

یعنی امضاتو خوندم مُردم از خنده  

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ن من دست به سیاه و سفید نمیزنه  کاریم نداره غذا نپزم و اینا ولی خودش هم کار نمیکنه  به ج ...

برا من براش مهمه غذا و دستپخت ولی خیلی مظلومه دلم براش کباااابهه😣😣😣😅😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
اول احترام... ...  بعدش محبت...  خودمن اول شوهرداری بلدنبودم,چون دوست پسرم بود مثل ب ...

منم به شوهرم فوق العاده احترام میذارم ،اما از ابتدای نامزدی تا سال دوم ازدواج مون مادرش خیلی اذیتم کرد و منم سر شوهرم خالی میکردم و بحث زیاد داشتیم ،کلا سالای اول عقد و عروسی مون به تلخی گذشت ،حالا هر موقع حرفش می افته میگه هیچ خاطره ی خوبی از اوایل ازدواجم ندارم و از دست من ناراحته😥