2777
2789
عنوان

هميشه از بدي شوهرا ميگن؛بياين امشب از خوبياي شوهرامون بگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست
صداقتت قابل تحسينه بين خودمون ميمونه😉به شوهرت نميگيم😂

اینی که میگم سواستفاده میکنم مثلاً وقتی پر یو دم همه کارارو انجام میده...میگم درد دارم میگه آخی عزیزم قرص بخور استراحت کن😂😂😂

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
همسرم مهربونه و خیلییی درکم میکنه جوری که یه وقتایی از خوب بودنش سواستفاده میکنم😅😅😅😅

وای منم !!!انقدر سرش غر میزنم انقدر تا یه کار کوچیک نمیکنه غر میزنم چرت میگم ولی هیچی نمیگه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارید چندتااز رفتارهای کوچیک شوهرمک بگم... رفتارهای معمولی ... 

یک سال عروسی کردم ,ازوقتی عقد بودیم کل اختیار زندگی دست من بود , تاالان...

الان باردارم ۵ ماه بخدا ماهی ۲ بارم غذا نپختم ,چون حوصله و بو بدم میامد ,یبارم حرفی نزد ,همش یا بیرونیم یا از رستوران غذامیاره...

از گل نازک ترنمیگه بهم,عالی بود ,عالی ترشد

سرخرید کردن و پول خرج کردن اصلا نمیگه چیکارکردی یا پولاچی شد ,یا هرچی , میگا هرکارمیدونی بکن,ولی من اهل ول خرجی نیستم وخیلی مراعات میکنم... 

نه کاری به آرایش داره نه لباس پوشیدن ,چون شکرخدا نه بدلباسم ن اهل آرایش زیاد

هروقت دلم بگیره ۲شبم.باشه میبرم بیرون , روزی که من بیرون نرم تنها باشم خونه ,زنگ میزنه میگه بپوش بیا بریم , بااینکه من نگفتم اصلا,

وقتی بحث میکنیم همش اون میاد معذرت خواهی حتی مقصرباشم,  

هرچی بین مامیشه فقط بین مامیمونه ,هچکس خبر دارنمیشه وقتی بگم چیزی نگو,چه بخوایم بریم جایی چه چیزی بخریم , یاهرچی دیگه

بااینکه خیلی خانواده دوسته خیلی , ولی همیشه طرفدارمنه وهرچی میگم گوش میده,خودمم خیلی احترام میزارم ومراعات خانوادش میکنم ,ولی درکل هروقتی ناراحتی پیش آمده پشت من بوده و به خانوادش تذکر داده ... 

خیلی گفتم انگار , چشمش نرنم صلوااااات

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
وای منم !!!انقدر سرش غر میزنم انقدر تا یه کار کوچیک نمیکنه غر میزنم چرت میگم ولی هیچی نمیگه 

من براش از پر یودی صحبت کردم...حدود یک ماهه عقد کردیم بعد از سه سال نامزدی میگه وااای چطور تحمل میکنی...پر یود بودم از مهربونیش سواستفاده کردم گفتم درد دارم خونه رو خودش تمیز کرد ظرفارم شست گفت مسکن برات بیارم حالا من چیکار کنم ینی نمیشه کاریش کرد 😅😅😅😅عین بچه ها کنارم دراز کشیده بود با نگرانی نگام میکرد 😅😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
عزیزم یه سوال خصوصی میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده قبل از همسرت با مرد دیگه ای رابطه داشتی؟ دلیل د ...

قبل اون من بچه بودم دیگ, مال رابطه جدی نبودم , من ۱۹ سالم بود باخودش آشناشدم ,حدود ۲ سال باهم بودیم , تا ۲۲ سالگی عروسی کردیم دیگه... یک سال عروسی کردم...

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
من براش از پر یودی صحبت کردم...حدود یک ماهه عقد کردیم بعد از سه سال نامزدی میگه وااای چطور تحمل میکن ...

خونه که میگم منظورم خونه ای بود که تو سفر اونجا بودیم😁😁

بچه ها حالا به نظر من شماها خودتون خوبید که این خوبی هارو تو شوهراتون میبینید.نه اینکه خدایی نکرده بد باشند ها. خداوند عزیز هرکس رو براش ببخشه اما شماهایید که چشمتون این خوبیهارو میبینه و ذهنتون بزرگشون میکنه و تو قلبتون میپذیرید.قدر خودتونو بدونید

شوهرم نجیبه و خداراشکر چشم پاکه درسته نسبت به من مستبده ولی پدر خوبیه و اینده نگر خوبیه 

در کل بهش اعتماد دارم و خداراشکر میکنم که مردی عاقل در کنارمه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏