2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست(کمک)😰😰😰

224 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان

پارسال  همسرم از ترکیه برام لباس مجلسی خریده بودکه تنم کوچیک شد فروختم به خانم دوست شوهرم که بااهاش رو دربایسی هم دارم الان یک سال هس که پولشو نداده 150لیر خریده بودچطوری ازش بخام راهنماییم کنین لطفا

الهم صلی علی محمد وال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث گرونی رو پیش بیار بعد بگو مثلا لیر ترکیه اینقدر ریال ما میشه. و این لباس اون موقع اینقدر بود قیمتش حالا بخوایم حساب کنیم اینقدر برابر شده ... و ... مثلا به شوخی بگو شانس اوردی تو ارزونی بهت فروختم و ... اینجور حرفها

خدایا شکرت🙏

بحث گرونی رو پیش بیار بعد بگو مثلا لیر ترکیه اینقدر ریال ما میشه. و این لباس اون موقع اینقدر بود قیم ...

اخه مشکل اینحاس که زیاد نمیبینمش میخام بهش پیام بدم چی بگم بهش

پارسال جاری منم زنگ زد گفت60 تومن لازم دارم بده سرماه میدم به کسیم نگو منم دادم الانم که الانِ سر ماه نشده پولمو بده

یکی دوبارم حرف تو جمع انداختم از بدهکاری و طلبکاری گفت من بهت بدهکارم ها دیگه عقبشو نگرفته

بدم میاد از این ادما که از همه سواستفاده میکنن

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

بگو سلام خوبی عزیزم

این ماه یکم دستمون تنگه اگه مقدوره 150 رو بهم برسون

البته شرمندم اگه نیاز نداشتم قابل شمارو نداشت

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
تلفن بزن و خیلی محترمانه بهش بگو لطفا پول لباس رو برام واریز کن . رودوایسی معنی نداره عزیزم . 

مستقیم نمیتونم بهش بگم چون ما میریم شهرستان اکثرن میریم خونشون شبا میمونیم وخیلی محترم هستن میخام طوری باشه که بد نشه برام

بگو سلام خوبی عزیزم این ماه یکم دستمون تنگه اگه مقدوره 150 رو بهم برسون البته شرمندم اگه نیاز نداش ...

اخه شوهرشم به همسرم بدهکار بود اونم یکسال شده بود اصلا به روی خودشون نمیارن همسرم زنک زد مستقیم گف پول نیاز دارم اونم گف ندارم همسرم گف حداقل بدهی خودتو بده ولی من نمیوتنم بگم😢

مستقیم نمیتونم بهش بگم چون ما میریم شهرستان اکثرن میریم خونشون شبا میمونیم وخیلی محترم هستن میخام طو ...

من صریح و محترمانه حرف زدن رو اصلا بد نمی دونم عزیزم . ناراحتم نمی شم کسی حقش رو محترمانه مطالعه کنه ازم . بازم هرجور صلاح می دونی