2777
2789

سلام   من میخوام  برم  اموزشگاه    ولی  نمیدونم  هزینه ش چقدره  و   زمانش چقدر طول میکشه    و حتما باید  از اول چرخ خیاطی داشته باشم و....  هرکی تجربه ای داره ممنون میشم   بگه   که خیاطی کلا  یه  رشته ست   یا   نه  مثلا  تو  نت  زدم   نوشته نازک دوزی  و.....

خدایا شکرت..      

عزیزم منم نرفتم هنوز کلاساشو

ولی بشددددددت علاقه دارم و قصد دارم برم ان شاالله

بهت پیشنهاد میکنم مسر باشی روی تصمیمت

و دنبالش کنی.

اره عزیزم یه رشته ست دیگه

ولی من خودم بخاطر علاقه میخوام برم.

چرخ هم داشته باشی بهتره بنظرم .من که دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چرخ داشته باشی. هزینه رو نمیدونم. از نازکدوزی شروع میشه و میرسه به ضخیم دوری؟لباس نوزاد و عال ...

ممنون  عزیزم     همه  اینایی ک گفتی    رو  باهم  اموزش میده  یابرای هر کدوم   کلاس  و هزینه جدا میگیرن؟

خدایا شکرت..      
عزیزم منم نرفتم هنوز کلاساشو ولی بشددددددت علاقه دارم و قصد دارم برم ان شاالله بهت پیشنهاد میکنم م ...

ممنون   انشالله  موفق باشید

چ  چرخی  خوبه   واسه  کسی مثل  منکه    تازه  میخام  برم  اموزش و...؟

خدایا شکرت..