2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم کلی علایم دارم ولی واقعا گیج شدم نمیدونم بخاطر پری هس یا بارداری

من خودم اولین چیزی ک به شک انداختم بسته بودن دهانه رحم بود....فک میکردم عفونت دارم بخاطر همین پماد واژینال استفاده کردم شب و روز بعدش کل پماد دفع شد موقع دستشویی....هفت شب استفاده کردم و هفت شبش هم همینجوری بود.....تب تهوع سوزش چشم و خوابالویی و پایین اومدن گوشه چشمم هم هست....سه روزه عقب انداختم....پریودام سر روز و ساعت دقیق بود 

من ماه اولي ك اقدام داشتم فقط دو بار نزديكاي تخمك گذاري نزديكي داشتم و اصلا احتمال نميدادم بگيره بخاطر همين براي ماه آينده برنامه ريزي كردم ك كيت بگيرم و تو تخمك گذاري اقدام كنم ك بيستر از پنج روز از دومين نزديكيم نگذشته بود ك نفخ داشتم و بدن درد و كوفتگي و درداي عجيب غريب مثل گوش درد ، رفتارمم كلا تغيير كرد و عصبي ميشدم بعد يه هفته هم بيبي زدم مثبت شد ولي خيلي خيلي كمرنگ تو اون ي هفته نزديك ٣٠ تا بيبي زدم همش همونطوري شد تازه خط دومش بعد يه ربع نيم ساعت ميفتاد 

من خودم اولین چیزی ک به شک انداختم بسته بودن دهانه رحم بود....فک میکردم عفونت دارم بخاطر همین پماد و ...

خوب بی بی چک بزار الان جواب میده دیگه

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **