2777
2789

دیگه دارم نا امید میشم، فکر کنم باید بی خیال بچه بشم ، هر جا دکتر زنان یا سونوگرافی می‌رم ، میگه  فیبرم بزرگی داری ، خبر داری؟ آره بابا سالهاست خبر دارم از وقتی ۳ سانت بود به همسرم می گفتم بیا بچه دار شیم الان ۸ سانت شده، چند ماهه بچه دار نشدیم ، خودشم حالا بچه می خواد . نوشدارو بعد از مرگ سهراب !  حالا دکتر میگه جای فیبرمت جاییه که معمولا جفت اونجا بسته میشه. برای من هر دم از این باغ بری می‌رسه ...

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀

منم ۴ ساله چشم انتظارم. نا امید نیستم ولی امیدی هم ندارم. داره میشه ۳۵ سالم دیگه بچه وقتش گذشت. ایشالا که بتونی راهی برای فیبرمت پیدا کنی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۴ ساله چشم انتظارم. نا امید نیستم ولی امیدی هم ندارم. داره میشه ۳۵ سالم دیگه بچه وقتش گذشت. ایشا ...

چه مشکلی داری

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

😭😭منم منتظرم

حالم خیلی بده کاش خدا یه نگاهی بهم بکنه و این ماه باردار باشم

شاید اینهمه عجله یکم مسخره به نظر بیاد

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

عزیزم ان شاالله به حاجت دلت برسی ولی نشد هم چیزی ازدست ندادی..تو کشور جهان سومی ادم بچه میاره بعد همش فکرش پیش بچه هست که خدایا قراره چی بشه..آب کمه..گرونیه..قحطی میشه..هواپیما سقوط میکنه تروریست حمله میکنه  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم