2777
2789

بقیه الله سه و نیم میگیره طبیعی رو

بیمارستان امید ۳ تومن.

هر دو هم خصوصی هستن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید تا حالا نرفتم  باید برم نگا کنم بیمارستانشو

منم نرفتم. فقط یکی از بچه های اینجا میگفت تونسته با خودش مامای همراه ببره. همسرش هم اجازه دادن کنارش باشه. نمیدونم کادر زایمانشون چطوره. ولی دکتر ایشون خیلی خوب بوده.  من این هفته زنگ‌زدم پرسیدم گفت طبیعی سه تومن. سزارین ۵

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

نمیتونی بیای رشت واسه زایمانت؟؟ دکترای شهرما رایگان میبرن بیمارستانای خصوصی واسه زایمان طبیعی رایگام سهمیه دارن اینجور که فهمیدم من خودم دوسال پیش بیمارستان گیل گلسار زایمان کردم بدون هیچ هزینه ای

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
نمیتونی بیای رشت واسه زایمانت؟؟ دکترای شهرما رایگان میبرن بیمارستانای خصوصی واسه زایمان طبیعی رایگام ...

واسه زایمان طبیعی؟

از تهران تا بیای برسی به رشت ۱۰ بار وسط راه زایمان میکنی😀

واسه زایمان طبیعی؟ از تهران تا بیای برسی به رشت ۱۰ بار وسط راه زایمان میکنی😀

آره عزیزم خب علائم زایمان پیداکردی بیا کسیو نداری رشت بیای خونش بمونی؟؟ارزش داره من که کیف کردم بهترین بیمازستان خصوصی بهترین ماماها ودکترا شوهرم اومد پیشم همش 

بهترین غذاها واسه خودم وهمراهم همشم رایگان

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
چه جالب شاید چون هزینه یی دریافت نمیکنن مثل بیمارستانای دولتی بد برخورد میکنن

عزیزم تو قم بیمارستان های خصوصی اصلا زایمان طبیعی ندارن

فقط دولتی ها

که اونم‌همه جا رایگانه

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
عزیزم تو قم بیمارستان های خصوصی اصلا زایمان طبیعی ندارن فقط دولتی ها که اونم‌همه جا رایگانه

تهران خصوصی ام طبیعی انجام میدن ولی هزینه ش از ۴ به بالاس

دولتی دوست ندارم