2777
2789

26 سالمه در اقدام به بارداری ام تنبلی تخمدان دارم. دارو مصرف میکنم. این ماه دارو نداشتم . یه داروی گیاهی خوردم واسه تقویت تخمدان که بعد از 5 روز مصرف از روز 12 پریودم افتادم به لکه بینی . الان 12 روزه که قطع نمیشه اصلا . دو روز اول کم بود بعدش زیاد شد اندازه روز اول پریوده . از روز 18 باید دوفاستون بخورم که دارم میخورم . 

حالا نمیدونم بعد تموم کردن قرصا پریود میشم یا نه ؟ یا این که اگه این لکه بینی تموم نشه از کجا بفهمم پریود شدم؟

. این ماه آزمایش هورمونی دارم . دارو دارم . اصلا نمیدونم باید چکار کنم . کسی مثل من بوده آیا؟؟ 

دارم دیوونه میشم تو رو خدا اگه کسی اینجور بوده بگه

الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از طب سنتی دوفاستون بخوری لکه بینیت رفع میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

داروی گیاهیی که خوردی شاید خونتو رقیق کرده.

چون منم یکبار همین کارو کردن لکه بینی داشتم تو انترنت سرچ کردن نوشته بود چون اون دارو باعث شده خون رقیق بشه دوره طولانی شده

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
داروی گیاهیی که خوردی شاید خونتو رقیق کرده. چون منم یکبار همین کارو کردن لکه بینی داشتم تو انترنت س ...

نوشته بود عوارض خاصی ندارد. الان هم 14 روزه دارو رو قطع کردم ولی لکه بینی اصلا قطع نمیشه

الهی و ربی من لی غیرک