2777
2789
عنوان

قسمی از داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 20630 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااالی مینویسی🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خانوم مهندس کاووس اشتباهه.کابوس.یه سوالم داشتم.هجده سال پیش که در پناه تو پخش میشد مگه حلقه پنج میلی ...

عزیزم، اون خانواده ما رو زیادی بزرگ تصور می کردند و یه جورایی هم می خواستن خواسته های منو اونقدر بزرگ نشون  بدن که پسرشون از من زده بشه، می خواستن بگن این دختر اهل زندگی نیست و خواسته های غیر منطقی داره، حرفا دقیقا عین حرفای مادرش بود که گفتم، خودم هم تا چند وقت بهت زده بودم که اون چه طوری براورد کرده که من همچنین خواسته ای دارم، با این قیمت، 

دختر پر خرجی بودم ولی تا اون لحظه اصلا به حلقه و قیمت حلقه فکر هم نکرده بودم. 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
خانوم مهندس کاووس اشتباهه.کابوس.یه سوالم داشتم.هجده سال پیش که در پناه تو پخش میشد مگه حلقه پنج میلی ...

در مورد‌ کلمه کابوس حق با شماست، ممنونم که یاداوری  کردین 

در ضمن بعدالظهر و لاوی هم اشتباهه.شما واقعا تحصیلات دانشگاهی دارین؟آخه واقعا برام عجیبه

اینم حق با شماست، چون اونقدر تمرکزم رو خاطراتمه که از تلفظصحیح کلمات، غافل شدم.