2777
2789
عنوان

انحراف زانو😣

2048 بازدید | 15 پست

بچه ها من پاهام انحراف داره پای راستم راه میرم فکر میکنم پرانتزی میشه  . متنفرم ازین حالت نمیدونم درمانی چیزی داره یا نه ،بخدا از راه رفتن متنفر شدم اگه کسی اطلاعاتی داره خیلی خوشحال میشم کمک کنه😣🙏

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%
کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوتام همون پرانتزیه ارزوومه شلوار تنگ ..فقط باید عمل کنی همین....خیلی زشته منکه خجالت میکشم نمیدونم چ شلواری بخرم ک مشخص نباشه

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
پول داری جراحی باید بکنی نداری بسوزی و بسازی مثل من

میدونی عزیزم حدوداً هزینش چقد میشه ؟ من ایران نیستم بیام اونجا عمل کنم خوبه؟

برید پیش متخصص یا فوق تخصص ارتوپد، من پسرمو بردم پیش فوق تخصص ارتوپدی کودکان، البته بچه با فرد بالغ ...

خدا. از دهنت بشنوه خداکنه😣❤️

منم دوتام همون پرانتزیه ارزوومه شلوار تنگ ..فقط باید عمل کنی همین....خیلی زشته منکه خجالت میکشم نمید ...

واااای گفتی ولی من شلوار تنگ میپوشم ولی همش حرص میخورم 😂 شلوار راسته میتونه بپوشونه یه جورایی

منم دوتام همون پرانتزیه ارزوومه شلوار تنگ ..فقط باید عمل کنی همین....خیلی زشته منکه خجالت میکشم نمید ...

من همیشه دمپا میخرم،حسرت شلوار جذب مونده رو دلم،دمپا هم اصلا تنوع نداره خیلی کم پیدا میشه

من همیشه دمپا میخرم،حسرت شلوار جذب مونده رو دلم،دمپا هم اصلا تنوع نداره خیلی کم پیدا میشه

اخه دمپا بعضی وقتا فقط مده..مجبورم برم راسته بخرم ک یه کم گشاد باشه..کاش کوچیک بودیم مادرامون ب فکر بودن

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
اخه دمپا بعضی وقتا فقط مده..مجبورم برم راسته بخرم ک یه کم گشاد باشه..کاش کوچیک بودیم مادرامون ب فکر ...

اره ایکاش😢

من پسرمم این مشکل و داره براش از دکتر وقت گرفتم حداقل اون مثل من نشه

سلام.برای شمایی که از خارج از ایران میای عمل خییییلی هزینه اش مناسبه اگر تهران باشی من پزشکی را میش ...

مرسی عزیزم اره تهران میام ادرسشو لطف میکنی😘

اخه دمپا بعضی وقتا فقط مده..مجبورم برم راسته بخرم ک یه کم گشاد باشه..کاش کوچیک بودیم مادرامون ب فکر ...

اره ای کاش😪 من بچه بودم مامانم میگفت چی لاتی راه میری نمیدونست اصن انحراف زانو چیه😂😂