2777
2789

اولاپلوس به ماده است میریزیم توی دکلره که نو اسیب نبینه و دمیج نشه همین!!!

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه چيزيه كه كه تو همون مواد رنگ ميريزن

كار جدايي نميكنن

من پارسال ٢٥٠ اصافه دادم بخاطر اين چيز خاصي نبود

به نظرم هزينه اضافه اينو بدي يه ماسك موي پرسونال بهري بيشتر ميصرفه

اولاپلكس ويتامين و نرم كننده است يه جورايي

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من انجام دادم . 

برای مواردی هست که قبلا مو دکلره و رنگ شده ..................و پس از مدت زمانی رنگ تغییر کرده یا دلتو زده مجددا می خوای از رو دکلره دو مرتبه دکلره و رنگ کنی که در موارد عادی نمیشه چون مو می سوزه . در این موارد اولاپلکس بهش اضافه میکنن که مقاومت مو رو بالا می بره . 

اولاپلکس باعث لختی مو نمیشه فقط سوختگی مو رو در اثر دکلره میاره پایین همین 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اولاپلوس به ماده است میریزیم توی دکلره که نو اسیب نبینه و دمیج نشه همین!!!

من موهام کمی سوخته بخاطر دکلره

اما الان میخوام ببینم اگر میشه بدون آسیب موهام رو با دکلره یه رنگ روشن بزنم

یا اینک سوختگیش بیشتر میشه

من موهام کمی سوخته بخاطر دکلره اما الان میخوام ببینم اگر میشه بدون آسیب موهام رو با دکلره یه رنگ رو ...

خب اولاپلکس اسیب مو رو کنترل میکنه اما نسبت به قبل دیگه نرم ترش نمیکنه فقط کمک میکنه مو قطع نشه نسوزع همین.برای درمان موهاباید قست سوخته و اسیب دیده کوتاه بشه و موها مرتب هفته ای دوبار ویتامینع بشع سبزیجات و میوه هم بخوری

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
ببخشید ویتامینه کردن چطوریه

میتونی از بازار بگیری یا همون روغن زیتون یا بادم که تلخ باشه موهاتو ماساژ بدی با کلاه پلاستیکی بپوشونی بعد دوساعت با شامپو ملایم بشوری و نرم کننده بزنی اب حموم بای د ولرم باشه داغ نباشه موها رو باید با ملایمت شست