الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای مواردی هست که قبلا مو دکلره و رنگ شده ..................و پس از مدت زمانی رنگ تغییر کرده یا دلتو زده مجددا می خوای از رو دکلره دو مرتبه دکلره و رنگ کنی که در موارد عادی نمیشه چون مو می سوزه . در این موارد اولاپلکس بهش اضافه میکنن که مقاومت مو رو بالا می بره .
من موهام کمی سوخته بخاطر دکلره اما الان میخوام ببینم اگر میشه بدون آسیب موهام رو با دکلره یه رنگ رو ...
خب اولاپلکس اسیب مو رو کنترل میکنه اما نسبت به قبل دیگه نرم ترش نمیکنه فقط کمک میکنه مو قطع نشه نسوزع همین.برای درمان موهاباید قست سوخته و اسیب دیده کوتاه بشه و موها مرتب هفته ای دوبار ویتامینع بشع سبزیجات و میوه هم بخوری
ذکر آغازتحریم ها پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
میتونی از بازار بگیری یا همون روغن زیتون یا بادم که تلخ باشه موهاتو ماساژ بدی با کلاه پلاستیکی بپوشونی بعد دوساعت با شامپو ملایم بشوری و نرم کننده بزنی اب حموم بای د ولرم باشه داغ نباشه موها رو باید با ملایمت شست
ذکر آغازتحریم ها پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه