2777
2789

من اومدم بگم اوف بر تو چرا ميخواى چاق شى؟خوبى كه همه دارن خودشونو ميكشن سايز صفر شن تو ميخواى چاق شى؟؟؟وات؟واى؟😑

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم بگم اوف بر تو چرا ميخواى چاق شى؟خوبى كه همه دارن خودشونو ميكشن سايز صفر شن تو ميخواى چاق شى ...

لاغری زیاد هم خوب نیس ادم باید نرمال باشه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

خوشبحااااااالت من یه کیلو چاق شدم دارم دق میکنم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من اومدم بگم اوف بر تو چرا ميخواى چاق شى؟خوبى كه همه دارن خودشونو ميكشن سايز صفر شن تو ميخواى چاق شى ...

صورتم زشت شده و خیلی بی جونم اصلا حال ندارم قبلن که و زنم زیاد بود اصلا اینجوری نبودم خیلی ضعیف هستم خواهرم

من عطاری کار می کردم قرص و پودر و معجون چاقی داشتیم ولی حتی ی مورد هم ندیدم که با خوردن این چیزا چاق شن ب صورت دائمی دو سال بودم بنده خدا ها هر ماه میومدن می خریدن خودشونم می دونستن قطع کنن پفشون می خوابه 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
چی استفاده کردی چقدر چاق شدی بعد قطع لاغر نشدی عزیزم

پودر چاقی رویال استفاده کردم ، یکماه.شش کیلو اضافه کردم.الان دوماهه که قطع کردم ولی وزنم هنوز همانطورمونده لاغر نشدم

تا خدا هست به عالم چه نیازست