2777
2789
عنوان

ناهارچی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 61 پست

من معمولا شبا ک همسرم خونه س, غذا بیشتر درست میکنم ک برای فردا نهار خودم بمونه. دیشبم خورشت بادمجون پخته بودم, واسه نهارم مونده 

اما امشب نمیدونم چی درست کنم... :/

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

من خونه مامانمم

عدسی پخته

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه صبحانه خوردم .تازه برنج خیس کردم .تصمیم ب گردو پلو دارم اگه خدا کمک کنه  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
برنج   بادنجون آبپز کردم میخام شکل کنسرو درستش کنم

بادمجون اب پز خوب میشه؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من تازه صبحانه خوردم .تازه برنج خیس کردم .تصمیم ب گردو پلو دارم اگه خدا کمک کنه    

گردو پلو چجوریه؟ 

خوشمزه به نظر میرسه  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

منم هیچی الان بچه هام ازمدرسه میان ولی من رفتم بیرون خسته وکوفته بایه عالمه سردرداومدم،رفتم کوروش خریدکنم یه اقایی بیشتراز20یاشی تاروغن مایع روخریدباکارتن هاش بردگفتم اقابراخونه میخوای گف اره گفتم خب دویه تابخرچ خبرته،گفت خانم من نخرم عراق وافغانستانی میخره من گشنه میمونم بیچاره فروشنده هادونفربودن همینجوری دهن بازمونده بودن گفتن تامردم شنیدن رب گرون شده سبدهارومیریختن توکارتن میبردن روغن جامدهم ک کلانداریم،الانم ازصب فقط روعن مایع فروختیم منم دیگه دارم ازسردردمیمیرم اخرش چی میشیم یعنی بنظرتون

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
اقام کوکونمیخوره اونم ظهر

ته چین بزار.زرشک پلو.ماکارونی.استانبولی.کته گوجه.عدس پلو.پلو ماش.الویه

اوووو کلی غذا هست

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ته چین بزار.زرشک پلو.ماکارونی.استانبولی.کته گوجه.عدس پلو.پلو ماش.الویه اوووو کلی غذا هست

ازبین اینافقط دوسه تاشودوس داره که هفته پیش درست کردم دیگه الان بایدمتفاوت باشه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️