2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجمم

خوب نگران نباش.مال منم اولش فقط ساک دیده شده بود.دکتر بیشعور سونو گرافی هم بدون توجه به آخرین پریودم گفت پوچ بوده.برو منتظر سقط باش.(ازش بدم اومد دیگه هیچ وقت نرفتم اونجا)

ولی هفته هشتم رفتم صدای قلب عشقمو شنیدم.انشالله دو سه هفته دیگه همه چی روشن میشه.

منم الان برات آیت الکرسی می خونم که نی نیت حفظ بشه.تو هم دستتو بذار روی شکمت و سوره توحید و آیت الکرسی بخون.هر چی خدا بخواد همون میشه

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
خوب نگران نباش.مال منم اولش فقط ساک دیده شده بود.دکتر بیشعور سونو گرافی هم بدون توجه به آخرین پریودم ...

دیدی نشد؟؟الان از پیش دکتر اوندم..گفت بااین وضع داری سقط میکنی..دنیا برام تیره وتارشده

دیدی نشد؟؟الان از پیش دکتر اوندم..گفت بااین وضع داری سقط میکنی..دنیا برام تیره وتارشده

عزیزم خیلی متاسفم.هر چی خدا بخواد همون میشه.اگه خدا بخواد بمونه همه دنیا هم جمع بشن و یه کاری کنن که نمونه.بازم می مونه.ولی اگه خدا نخواد هیچ کاری نمیشه کرد.شاید خیری توی کار یوده.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)