2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ميخوام. به همسرم پول قرض بدم هردفعه ميگم مال مادرمه،مال خواهرمه يا هركسي ديگه با اينكه مرد خيلي خوبيه اما نميخوام سوءاستفاده كنه ازم تازه بايد سر موعد هم پس بده

من چند ساله شاغلم ۵۰ تومن  پس انداز داشتم 

همسرم میخواست از پدرش قرض بگیره  گفتم من یکم‌پس انداز دارم  اگه لازم داری .... اونم انگار از خدا خواسته قبول کرد 😐

پول قرض دادن به شوهر چه معنیه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه پول من پول اون داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   بچه ها این کارا سردی میاره تو زندگی

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

خب دارید برای زندگیتون تلاش میکنید دیگه. همسرتم که نمیخواد بره برا خودش خرج کنه حتما برا خرید چیزی یا ارتقای کارش نیاز داشته

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
پولارو چیکار میخواد کنه؟

خونه پدر خانوم برادرم کلنگی بود برادرم   سهم  خواهرای خانومشو خرید که بسازه وسط کار پول کم اورد  شوهر منم شریک کرد  حالا بازم کم اوردن  اولش که گفت قرض بگیرم از بابا گفتم پول پیش  خونه که اجاره دادیم  بردارین تا بخوان برن  جورش میکنیم گفت نمیخوام به اون دست بزنم  منم ترجیح دادم  به خانوادش رو نندازه گفتم خودم یکم پس انداز دارم