2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارده ساله با مردی زندگی میکنم که خیانت میکنه.. بعد دستش ده بار رو شده پر رو پرو میگه نه توهم زدی... دیگه مادرت خودش میدونه چکار کنه بهتره شما با پدرت اصلا وارد جنگ نشو

مدرکی ازش پیدا نکردید؟

دفعه اول خیلی تلاش کردم.. خونه زنه روهم پیدا کردم ولی اگه بدونی چه کار کرد شوهر بیشعورم.. ابروی منو برد که تو خرابی.. دفعه های بعدی تلاش کرد با دوستام ارتباط بگیره مزاحم اونا شد.. ازشون خواستم شکایت کنن ازش پرونده سازی بشه براش نکردن.. من خیلی خسته ام.. روزام میگذره با ارزوهای بر باد رفتم 

الهی بمیرم براتخدا نابود کنه اون دخترایی که میان تو زندگی مرد متاهل😭

مشکل من اینه تو این چهارده سال بیشتر زنای متاهل بودن وسط زندگیم.. با شوهرشون میرفتن گشت وگذار یعد پیام میدادن به شوهرمنکه تمام لحظه ها به یاد تو بودم کاش تو کتارم بودی.. بخدا یکیشون یهجور زجه میزد برا شوهرم که فقط چشمای تو. فقط تو. بعد که شوهرشو دیدم هنگ کردم مرد به این قشنگی داره بعد دنبال چشمای شوهر منه که شبیه موش کوره.. بخدا اینقدر خسته ام ها.. اصلا نمیتونم فراموش کنم.. یکی دیگه شوهرش مهندس فلان پروژه بود به شوهرمن چشم داشت بیمار بود خودشم شبیه اون مارمولکه اسکار بود.. وحشتناک روزایی رو گذروندم که بشینم تعریف کنم سیل راه میوفته 😂

مشکل من اینه تو این چهارده سال بیشتر زنای متاهل بودن وسط زندگیم.. با شوهرشون میرفتن گشت وگذار یعد پی ...

ای واااای😭

نمیشد مدارکو ببری به دادگاه نشون بدی؟

اون زنا حکمشون سنگساره

اگه مامانت شرایط جدایی داره دستش و رو کن اگه نداره سعی کن اصلاح اش کنی

اصلاح بشو نیست 

کلا کسی که خیانت میکنه با آگاهی کامل انجام میده و اصلا اظهار پشیمونی نمیکنه مگر درصد کمی

مشکل من اینه تو این چهارده سال بیشتر زنای متاهل بودن وسط زندگیم.. با شوهرشون میرفتن گشت وگذار یعد پی ...

ببین اصلا وقتی فهمیدی هیچ دعوایی راه ننداز سوال پیچیشم نکن فقط سعی کن مدرک جمع کنی 

چون اونا هیچ وقت قبول نمیکنن که خیانت میکنن فقط میگن تو متوهمی یا دیوونه شدی 

وقتی که خوب جمع کردی اگه شرایط جداشدن داشتی که طلاق بگیر اگر نه بخاطر بچه هات یا شرایطش نداری حق طلاق ازش بگیر اگه خونه یا ماشین داره رو به اسم خودت کن 

باید همه چیشون رو ازشون بگیری