2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایددارم از درد میمیرم

410 بازدید | 37 پست

سلام خانوما سرم خیلی ناجور درد میکنه تا حالا هیچ وقت اینجوری نبودم دیشب بچم اذیت میکرد نق میزد سرم از دیشب از درد داره میترکه عاشورا تاسوعا هم رفتم یه بار روضه یه خانومه ای یهو خیلی بد جیغ کشید و غش کرد و اینا من سرم درد گرفت تا دو روز درد میکرد ولی هیچ کدومش صداش اینقدی نبود که من سرم اینطوری درد بگیره چی کار کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه پارچه محکم ببند سرتو ..مسکن بخور ..و خونه رو تاریک کن ...یکم استراحت کن .تا سرت جا بگیره 

اره اول زلوفن خوردم عاشورا تاسوعا هم استا خوردم اون که اصلا اثر نداشت دوس ندارم همش قرص بخورم

من سرم درد کردنی از نی نی سایت یاد گرفتم  ابلیمو و دارچین رو قاطی کن بمال رو پیشونیت   سر دو دیقه سردردت خوب میشه  یه قاشق ابلیمو و دو قاشق دارچین    من که میگرن دارم شدیدددد با اینکار خوب میشه   اولش سوزش داری ولی بعد یه دیقه تماااام

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو

منم خودم میگرن دارم اگه صدایی اذیتم کنه سردرد میگیرم ببین رگای از روی پیشونی رد میشن که نباید راهشون بسته بشه پس حتی اخمم نکن چون بهشون فشار میاد راهشون مسدود میشه خون درست به سر نمیرسونن یکم گلاب بمال به پیشونیتو زیر بینیتو یکمم بخور بعدم بدون اخم بگیر بخواب همین تو گوشی نگاه کردن خودش بدترین چیزه

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
ممنون خدا کنه میگرن نباشه میترسیدم از این باشه همش

منکه با این کارا اصلا احتیاجی به قرص خوردن ندارم ولی جدی تجربه کردم اخم کردن یا مثلا دستتو بذاری رو پیشونیتو بخوابی خیلی سردرد میاره

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
شاید فشارت افتاده یه چای نبات بخور و پاتو تکیه بده به دیوار تا خون به مغزت برسه

فک نکنم فشارم کم هست همیشه هم پایینه ولی این فرق میکنه از بس فشارم افتاده دستم اومده چه جوریه