2777
2789
عنوان

مامانا کمک

104 بازدید | 27 پست

پسرم بیست و پنج روزشه الان چهار شبه ساعت یازده دوازده به بعد بهونه میگیره و گریه میکنه باید بغلش کنم یا راش ببرم تا ساکت بشه همشم خودشو هی کشو و غوس میده. کسی دلیلشو میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی ک زور هم میزنه بطوری ک رنگ پوست صورتش قرمز بشه؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

پسر منم همینطور بود الان دو ماه و نیمشه ودوهفتست بهتر شده...بردمش دکتر بهش هم شربت کارمینت داد ک سه قطره هر هشت ساعت میدادم،و ی شربت کولیتیک ک بازم هر هشت ساعت سه قطره پنج دقیقه قبل از شیر خوردنش میدادم،پدی لاکت هم هر بیست و چهار ساعت پونزده قطره میدادم...البته کارمینت تند بود ولی خیلی کارساز بود اما دلم نیومد همیشه بدم،روزی دو بار میدادم با شیر خودم سه قطره رو قاطی میکردم تو قاشق میدادم بهش...ب نظرم کولیتیک ب تنهایی خوبه...اما باید ببریش دکتر...عزیز من پسر من هنوزم ک هنوزه ساعت یک بیدار میشه تا چهار و پنج فقط دلش بازی میخواد،تاقبل چهل روزش هم مثل نوزاد شما بود و مدام نق نق میکرد...بعد چهل روز بازم بیدار میشه اما کم تر میشه گریه هاش...فقط سعی کن بغلیش نکنی...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
گریمیچر خوب نیست براش 

گرمیچر برای رفع دل پیچه شونه