2777
2789

لطفاً بگین چندماه بعدعمل همسرتون باردارشدین ؟

دیگه ازانتظارمتنفرشدم 😢

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعدیکسال ونیم هنوز بچه دارنشدیم

واقعاً؟! 😢

دکترهمسرتون آزمایش نوشته؟ وضعیتش چطوره؟ 

خودشماهم مشکلی دارین؟ منظورم کیست وتنبلیه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

دی ماه عمل کرد تا خرداد جلوگیری داشتیم چون دکترش گفته بود نمیشه و خودشم اقدام نمیکرد چون میترسید باز مشکلی داشته باشه یه جور وسواس داشت آخرش خودم ببخشید عافلگیرش کردم و همون ماه اول باردار شدم باورش نمیشد گریه اش گرفته بود 😅😅😅

ازمایش شوهرت بذار

مال قبل عمله دکترگف خیلی خوبه فقط بامعاینه فهمیدواریکوسل داره 

جدیداآزمایش نرفته

دی ماه عمل کرد تا خرداد جلوگیری داشتیم چون دکترش گفته بود نمیشه و خودشم اقدام نمیکرد چون میترسید باز ...

خداروشکر عزیزم 

واسه ماچیزی نگفته بود براجلوگیری 

دی ماه عمل کرد تا خرداد جلوگیری داشتیم چون دکترش گفته بود نمیشه و خودشم اقدام نمیکرد چون میترسید باز ...

تازه یه چیز خنده دار تر هم بگم شش ماه بعد زایمانم با جلوگیری طبیعی بازم باردار شدم 😅🤣😂😂😂امیدوارم شما هم مثل ما رگباری بچه دار بشین از نگرانی در بیایین

واقعاً؟! 😢 دکترهمسرتون آزمایش نوشته؟ وضعیتش چطوره؟  خودشماهم مشکلی دارین؟ منظورم کیست وتنبلی ...

خودمم تنبلی دارم البته دارومصرف نمیکنم تا وقتیکه شوهرم نرمال بشه .مورفولوژیش داغونه باعمل تغییری نکرد

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.