2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

356 بازدید | 15 پست

سلام میخواستم در مورد آوردن بچه از بهزیستی مشورت کنم کسی بوده این کارو کرده باشه مرتضی باشه به نظرتون وقتی که بزرگ میشن خوب نیست آخه آدم نمیدونه پدر ومادرش کین میشه بهم مشورت بدین

9/9/99 مامانم تمام مشکلاتش تموم شده وبه ارامش رسیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من دکتر تقریبا ناامیدم کرده به نظرتون خوبه بچه از بهزیستی

بله 

ثواب هم داره  چه کاری بهتر از این که سر پناه برای یه بچه بی پناه باشی 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

کارتون فوق العاده است

نگران هم نباشید ، ما تو اشنا ها داشتیم الان بچشون بیس سالشه خیلی هم پسر گلیه

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

وووی خیلی کار خوبی میکنی برای چی وقتی این همه بی پدر و مادر هس یه بچه دیگه بیاری گناه دارن طفلیا همشون تو آرزوی یه خونه خوب و خانواده ان باور کن خونت پر از رزق و روزی میشه حتما این کارو بکن کوچیک بیار که خودت تو تربیتش نقش اساسی داشته باشی😘😊

من  چند نفر میشناسم

یکی ی بچه گرفت سه چهارسال بعدش خودش خود ب خود باردار شد

یکی دیگه بچه 7ساله اورد الان 9سالشه

یکی دیگه هم شش ماهه اورده الان ده ماهشه.مادر پدرش زنده هست اما ن اینا میدونن خانواده اش کیه ن اونا میدونن ب کی دادن

سلام عزیزم

الان گل پسری من چهارساله شه و کنارمه 

خیلی خیلی هم راضیم خدا کنه اونم راضی باشه ک کنار منه

واسه راهنماییم میتونی تاپیکای قبلی منو بخونی خیلی از بچه ها اونجا داستانشونو نوشتن😊

موفق باشی😍😘

گاهی سکوت بهترین کلام است
کسی نمیشناسید که این کارو کرده باشه از اطرافیان

داییه من دوتا پسر دوقلو برداشت و برد سوید الان دوتاشون دانشجو ان و موفق . هیچ وقت هم بهشون نمیگه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم