2777
2789
عنوان

رنگ مو

732 بازدید | 30 پست

خانومای شیک

شما بجز دکلره واسه اینک رنگ روشن رو موهاتون بگیره چیکا میکنید؟

دکلره میسوزونه مو رو  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید اکسیدان 9درصد بزنی مرحله به مرحله روشن کنی ولی پایه خیلی روشن در نمیاد با رنگ هر چقدر هم روشن ب ...

اینجوری واس رنگ فانتزی جواب میده؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

میتونی از سه صفر استفاده کنی برای روشن کردن موهات ولی معمولا تا پایه ۶نهایتا روشن میشه . اما سه صفر به تنهایی رنگ قشنگی نمیده فقط روشن میشه برای اینکه قشنگ شه سه صفر رو بهمراه سوپر پلاتینه ها یا رنگ های شماره ۱۲ که تو بعضی کاتالوگ ها هست ترکیب کن به علاوه ی نخود واریاسیون ابی و یه نخود واریاسیون بنفش و یه نخود واریاسیون نقره ای برای براقیت . فقط حواست باشه این سه تا نخود واریاسیون رو خوبه خوبببببب با رنگات و اکسیدانت ترکیب کن

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
میتونی از سه صفر استفاده کنی برای روشن کردن موهات ولی معمولا تا پایه ۶نهایتا روشن میشه . اما سه صفر ...

شما آرايشگري؟؟؟ميشه سوال منم جواب بدي؟

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
روش منطقی واقعا    

رنگ فانتزی فقط دکلره  پایه۱۰ و ۱۱ میخواد . اگر همون ترکیب رو که گفتم دوبار با فاصله زمانی استفاده کنی پایه مو روشن تر هم میشه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
شما آرايشگري؟؟؟ميشه سوال منم جواب بدي؟

اره گلم 

میتونی از سه صفر استفاده کنی برای روشن کردن موهات ولی معمولا تا پایه ۶نهایتا روشن میشه . اما سه صفر ...

عه خوب میشه؟؟دنبال یه رنگ قشنگم؟ موهام خراب نشه

موهاي مامانم رنگ n6 ميشه با ٣صفر روشنش كرد؟درصمن سفيداشم يكم در اومده

عزیزم چقد سفیدی داره موهای مامانت ؟ نشونم بدی بهت میگم چیکار کنی