2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 32 پست

وقتی ی کاری میکنه ک خوبه ازش تشکر کنید و بگید واای ممنون ک اینکارو کردی...تشکر باعث میشه تشویق شه که هر سری کار خوبی ک دوس داریدرو انجام بده

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..

اصلا بهش رو نمیدمممم 

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد دردسترس نباشید تا پیام میده نپرید رو گوشی اونجوری فک میکنه شما بیکار نشستی و چش ب راه که اون ی پیام بده

خونومای عزیز 

یه چیز مهم ک یدفه یادم افتاد

😏زنی که خرج نداره ارج نداره😏

آره فداتون شم برسید به خودتون.خودتونو اولویت قرار بدین.نگید آی گناه داره و پول نداره و فلان‌‌‌‌....پس فردا همون آقا نمیاد بهتون بگه همسر عزیزم دستت درد نکنه که نرفتی آرایشگاه!!!دستت درد نکنه موهاتو رنگ نکردی!دستت درد نکنه لباسای خوشگل نخریدی!!!!!

برعکس عزیزای من مردا عقلشون به چشمشونه....

ی داستانی هست الان براتون میتعریفم

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
خونومای عزیز  یه چیز مهم ک یدفه یادم افتاد 😏زنی که خرج نداره ارج نداره😏 آره فداتون شم برسی ...

ب شدددددددددددددت باهات موافقممم

ازش تعریف کنید مثلا بگید خوشتیپ خودمی(حالا واقعا ک اینطور نیس😂)ولی بگید چون مردا ب این حمایتا نیاز دارن.خانومااا هرچیزی حدوسطش باز اونقد تعریف نکنید که خودشو بگیره یا فک کنه دارید مسخرش میکنید😂

ی روز دوتا برادر تصمیم میگیرن برای پول بیشتر به یه شهر دور برن و کار کنن.

هردو میرن و هر ماه پول میفرستن برای خانودشون.

یکی از خونوما ک با سیاست بوده پولایی ک شوهرش میفرسته رو خرج زیبایی خودش و خونش میکنه.

اون یکی خانوم همه ی پولارو جمع میکنه و قرونی خرج نمیکنه و میره ی خونه ی بزرگتر میخره.

بعد دوسال این دوتا برادر برمیگردن خونه هاشون.

حالا اگه گفتید با چی مواجه میشن؟؟؟

اولی با یه خونه ی شیک و ترتمیز و یه خانوم زیبا و جذاب مواجه میشه...بیشتر از قبل عاشق همسرش میشه.

دومی میاد با یه زن رنگ و رو رفته و چه بسا پیر مواجه میشه ک از خسیسی نونم نخورده و فقط رفته یه خونه ی بزرگتر خریده.

مردا عقلشون به چشمشونه والسلااااااام

ی روز دوتا برادر تصمیم میگیرن برای پول بیشتر به یه شهر دور برن و کار کنن. هردو میرن و هر ماه پول می ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌عااااالی

هیچ وقت ب مرداتون همه چیزتونو نگید.

ی مثلی هست ک میگه فقط نصفتو به شوهرت نشون بده.

وقتی از شوهرتون پول میگیرید همیشه از اون مقداری ک لازم دارید بیشتر بگیرید حتی ۱۰تومن.پس انداز کنید و به شوهرتون نگید.یه پس انداز مخفی همیشه داشته باشید که برای روز مبادا حتما لازمتون میشه.ی وقت میبینید قهرید نمیخواید پول بگیرید یا میخواید یه چیز بخرید ک شوهرتون نفهمه و ......

شوهرتون هرچی ک خواست بخره موافقت کنید نگید که نه لازم نداریم و بهونه نیارید

هرچی ک خرید ازش تشکر کنید نگید این چیه خریدی و ازین قبیل حرفا.

مثلا بگید واااای دستت درد نکنه عزیزم از کجا میدونستی اینو لازم دارم و.....(حتی اگه واقعا اینطور نباشه)

جالبه بدونید این یکی از نیاز های مرده.که حمایت کنه...که خرج کنه..‌اگه همش ازش ایراد بگیرید یا تشکر نکنید غرورشو میشکنید و زندگیتون ب مشکل میخوره.

در ضمن مردا واسه زنی که خیلی براش خرج کنن بیشتر ارزش قائلن....خودتون فک کنید لباس ۱۰۰تومنیتونو بیشتر مواظبت میکنید یا ۱۰تومنی رو؟؟

خانوما وقتی میخواید یه چیزی از شوهرتون بخواید(اینکه چیزی بخره براتون،جایی اجازه بده برید یا هرچیز دیگه)

قشنگ شب بچه هارو بخوابونید زود تر و با روغن ماساژ بدید کمرشو پاهاشو هی بگید وااای عشقم میری سرکار خیلی خسته میشی و پاهات درد میگیره کمرت درد میگیره‌‌‌‌‌...بگید تو مرد روزای سختی(نخندیدا امتحان شدست😅مخصوصا تو این وضع گرونی)نمیدونم تو نبودی چیکار میکردم و ازین حرفا.....فک نکنید که پررو میشن نه....اینجوری حس میکنن براشون ارزش قائلید و بهشون اهمیت میدید و میفهمید ک داره زحمت میکشه...خوششون میاد و سعی میکنن بیشتر براتون انجام بدن تا بازم ازین تعریفا و ازون ماساژا😅 نصیبشون بشه.