2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاید

361 بازدید | 32 پست

بیاید از سیاست های زنانه بگید راهکارایی که انجام میدید تا شوهرتونو مطیع نگه دارید

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..

اول خودم میگم.اونایی که با سیاست اند میدونن که باید ب جزییات خیلی اهمیت داد.مثلا من همیشه سعی میکنم ی حریمی بین من و همسرم باشه.اونقدی شوخی نمیکنم که روش بهم بازشه

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصلتوحفظ کن....نه صمیمیت زیاد...نه بی احترامی...ازلحاظ مالی همیشه بخواه ساپورتت کنه.

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من خیلی بی سیاستموساده شوهرم میگ خیلی ساده ای امانمیدونم چراشوهرم مطیع مگ زمانی ک ب قول خودش خیلی رومخش باشم دیگ عصبانی میش سریع هم آروم میش تورفتارشوهرم خودم موندنم😕😕

😙خداجون عشقموبرام نگه دار😙

بهش محبت میکنم واحترام میزارم اونم همین رفتارو متقابلا انجام میده

خواسته هامو بازبون بهش میگم نه غر میزنم نه قهر قبلا که زیاد غرغر میکردم به خواسته هام نمیرسیدم اما الان جواب گرفتم.

وقتی میاد خونه سعی میکنم محیطو برای آرامشش فراهم کنم هر چی شوهر آرومتر و ریلکس تر باشه همونقدر هم از اون آرامش به من برمیگرده.

💏
خانوما هیچوقت جلو شوهرتون از زنای دیگه بد نگبد یا تعریف نکنید حتی از مادرش و خواهرش

اگ مادریاخواهرشوهرمون اذیتمون کن بدازشون نگیم ک شوهرامون فکرمیکنن انهابهترینن من بهم بی احترامی کنن سریع درجاب شوهرم میگم 😂😂😂😂😂

😙خداجون عشقموبرام نگه دار😙