2777
2789
عنوان

کمک

314 بازدید | 50 پست

سلام ب همه من و شوهرم قرار بود باخانواده خودم بریم شمال ولی الان ک من اومدم خونه مامانم مادر شوهرم مخ شوهرم روزده ک بااونا بریم و من اصلا دوس ندارم بااونا برم ی راه بزارید جلوم طور خدا

بی رودربایستی ب شوهرت بگو دلم سفره دونفره میخواد تمام

یا بگو ک مامان اینا ناراحت میشن این دقعه بشون قول دادیم دفعه بعد با مادرت اینا میریم

من انقد حوصله ندارم   ک شوما حرف بعدیتم درسته...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دوست داری با خانواده خودت بری اما دوست نداری با خانواده شوهرت بری؟ اون ها هم حق دارن با پسر و عروسشون سفر برن.

برو باهاشون و بعد از یکی دو روز که موندی به پدر و مادرت ملحق شو، دل همسرت و خانوادشو بدست بیار و از این طرف با مادرت هماهنگ کن که جوری برن که با تاریخ شما جور باشه

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

خب به مادرت اينا بگو يهچندروز ديرتر برن شما باخانواده شوهرت برو بعد كه اونا برگشتن ازاونطرف شما برين پيش خانواده خودت

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
چطور دوست داری با خانواده خودت بری اما دوست نداری با خانواده شوهرت بری؟ اون ها هم حق دارن با پسر و ع ...

مامانم خودشون نمیرن ب خاطر دلیلایلی و همسرم قول سفرو ب اونادمامانم ایناداده والان مادر شوهرم زیز پاش نشسته و نظرش رو عوض کرده بعدم اگ با خانواده شوهرم برم مادرش نمی زاره اصلا بهم خوش بگذره چون همش میخاد با شوهرم باشه و نمی زاره حتا چند دقه راحت باهم باشیم

ماقراربودماه عسلمون روباخانواده شوهرم وخواهراش وداماداوبچه هاشون بریم.

که الهیییییییی شکرکلا سفرمون کنسل شد.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
خب به مادرت اينا بگو يهچندروز ديرتر برن شما باخانواده شوهرت برو بعد كه اونا برگشتن ازاونطرف شما برين ...

گفتم ک مادرم نمیره بخاطر اینکه شوهرم بهش قول داد ونزاشت خودشون برن قرار شد با ما برن

مامانم خودشون نمیرن ب خاطر دلیلایلی و همسرم قول سفرو ب اونادمامانم ایناداده والان مادر شوهرم زیز پاش ...

خب وقتی مامانت اینا نمیرن ، با مادرشوهرت بساز، اونم پسر بزرگ کرده، دلش میخواد با شماها باشه، گرچه درک میکنم سخته که همش کنارت باشن اما اگه بخوای میتونی از سفر خانوادگی هم لذت ببری

ماقراربودماه عسلمون روباخانواده شوهرم وخواهراش وداماداوبچه هاشون بریم. که الهیییییییی شکرکلا سفرمون ...

خواهر شوهر بدبخت منم ماه عسلش همینجوری رفت کوفتش شد

خب وقتی مامانت اینا نمیرن ، با مادرشوهرت بساز، اونم پسر بزرگ کرده، دلش میخواد با شماها باشه، گرچه در ...

مامانم اگ با ما نیاد دیگه نمیره اخه خاستن برن شوهرم نخاست و قول  ک با ما بیان ک مامانم قبول کرد والان مخ شوهرمو مادرش زده ک اونا رو ببره

خواهر شوهر بدبخت منم ماه عسلش همینجوری رفت کوفتش شد

من الان هم ناراحتم ک نرفتیم هم خوشحالم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
دعا کن سفر ماهم یا کنسل بشه یا باخانواده خودم بریم

ایشالله ک باخانواده خودت بری عزیزم.