2777
2789
عنوان

من پريودم 6روزه عقب افتاده

449 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من پريودم 6 روزه عقب افتاده الان بيشتر از يك هفته ميشه كه سينه هام خيلي درد ميكنه و بزرگ و سنگين شده ,تخمدان سمت چپم ورم كرده وكمي درد ميكنه چند روز پيش بيبي چك گذاشتم ي خط كمرنگ بود و ي پر رنگ ولي دوبار ديگه گذاشتم منفي بودو البته بي اشتها شدم حوصله ندارم برم دكتر بگه حامله نيستي  😐 ميشه راهنماييم كنيد !؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بی‌بی‌چک دیگه بگیر

منفيه ديگه قبلا پريودم نامنظم بود ولي الان سه ماهه منظم شده قبلا پيش اومده رفتم دكتر ازمايش داده منفي بوده ضايع شدم پيشه همسرم اخه قصد بارداري ندارم ميگه توهم ميزني 

دکتر نمی خواد. برو آزمایش بده. دو ساعت بعد جواب می دن. تخمدانت ورم کرده بعد می گی حوصله ندارم برم ...

اخه ورم خيلي شديدي نيست درم نداره ديگه ميگم شايد ميخوام پريود بشم قبلا كه عقب افتاد رفتم دكتر باردار نبودم كلي خورد تو ذوقم يك بار مشكوك بود بيبي چك دوبار منفي

اخه ورم خيلي شديدي نيست درم نداره ديگه ميگم شايد ميخوام پريود بشم قبلا كه عقب افتاد رفتم دكتر باردار ...

ولی خب ورمت رفع نشد حتما برو دکتر. نه برای بارداری. برای اینکه بفهمی چرا. خدای نکرده کیست یا چیزی نباشه بعدا اذیت شی