سلام بر همه،بچه ها من خانه دارم و خودم درآمدي ندارم و چون بچه كوچك دارم شرايط سر كار رفتن هم ندارم،درامد شوهرم هم به قدر خوردن هست و كمي خويد لباس و بيشتر از اين كفاف نميده،الان كه طلا گرون شده يه ٤٠ميليوني ميشه طلاهام كه بزارم بانك ماهي ٦٠٠تومن بهم ميده،ميدونم طلا داره روز به روز ارزشش بالاتر ميره ولي من به اين پول احتياج دارم يعني خيلي به دردم ميخوره،به نظرتون فعلا بسازم با همين درامد شوهر و طلاهامو نگه دارم يا بفروشم و بزارم بانك حالشو كنم؟
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهی ۶۰۰ تومن هم دوسال دیگه هیچ ارزشی نداره. ینی شاید شما یکی دوسال با ماهی ۶۰۰ تومن بتونی خوشحال زندگی کنی، ولی بعدش هیچ میشه از بس ارزش پول میاد پایین.
به هیچ عنوان طلات رو نفروش با این وضع که هر روز داره گرونتر میشه, درسته که هر ماه از بانک پول میگیری ولی سال دیگه چهل تومن ات بیست تومن الان هم نمیشه ضررش خیلی بیشتره
به نظرتون اگر اين كارو كنم چطوره كه يه وام پنج ميليوني قرضالحسنه بگيرم بزارم رو ٤٠تومنم ده ماهه قسطشو بدم تا تموم شد دوباره يه ٥تومن ديگه بزارم هم پولم ثابت نميمونه هم بيارزش نميشه هم كم كم مبلغش ميره بالاتر و ميتونم از سودش بعد از يكي دو سال استفاده كنم
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️