2777
2789
عنوان

بارداری بدون علایم

200 بازدید | 14 پست

سلام خانما کسی بارداریش بدون علایم بوده نه تهوع نه کمردرد. و... 

من باردارم هفته شش ولی هیچ علایمی ندارم فقط یکم سینهام درد میکنن و سفت شدن

میترسم بارداری پوچ باشه

پارسال بارداری پوچ داشتم خیلی نگرانم

کسی هست راهنماییم کنه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

من اینجوری بودم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

منم یه بارداری پوچ داشتم 

سال بعد هم بارداریم هیچ ویار یا دردی نداشت خیلی هم به خوبی پیش رفت الانم بچم ۳ سالشه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بارداری پوچ داشتم  سال بعد هم بارداریم هیچ ویار یا دردی نداشت خیلی هم به خوبی پیش رفت ا ...

بارداری اولی هم علایم نداشتی؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
یعنی هیچ علایمی نداشتی؟ 

هیچی. همه ام میگفتن چون تهوع نداری پس بچت قلب نداره اما ربطی نداشت. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هیچی. همه ام میگفتن چون تهوع نداری پس بچت قلب نداره اما ربطی نداشت. 

وای امیدوارم منم همینجور باشم اینقد نگران واسترس دارم دوهفتهَدیگه باید برم سونو قلب

بارداری اولی هم علایم نداشتی؟ 

نه اونم مشکلی نداشتم ولی پوچ بود

ولی خیلی دلم تمر می خواست یادمه زمستون بود کلی برف امده بود منم تو خونه تنها بودم و نمی دونستم حاملم 

شال و کلاه کردم رفته بودم بیرون دنبال تمر می گشتم!!

با چه کیفی هم می نشستم می خوردم!  اما پوچ بود!

وای امیدوارم منم همینجور باشم اینقد نگران واسترس دارم دوهفتهَدیگه باید برم سونو قلب

نگران نباش به عوضش بارداری خوبی داشتم. برا خودم میگشتم ..... انگار نه انگار😂😂😂😂😂😂

نه اونم مشکلی نداشتم ولی پوچ بود ولی خیلی دلم تمر می خواست یادمه زمستون بود کلی برف امده بود منم تو ...

واسه منم دعا کن قلبش تشکیل شه از این همه نگرانی در بیام

واقعا تحمل سقط و کورتاژ ندارم

نگران نباش به عوضش بارداری خوبی داشتم. برا خودم میگشتم ..... انگار نه انگار😂😂😂😂😂😂

بارداری راحت واقعا نعمته

واسه منم دعا کن قلبش تشکیل شه از این همه نگرانی در بیام واقعا تحمل سقط و کورتاژ ندارم

نگران نباش 

من خیلی در مورد بارداری پوچ مطلب خوندم و دیدم که یه روند عادی از بارداریه کلا کاری به یه شخص خاص نداره  نطفه ای که مشکل کروموزونی داشته باشه بدن پس می زنه 

و اکثر بارداریهای پوچ اصلا تشخیص داده نمی شن چون شخص فکر می کنه پریودش یک ماه عقب افتاده و پریود بعدی شدید تر بوده 

و طبیعت همیشه راه درست می ره 

و یه بارداری پوچ هیچ ربطی به بارداری بعدی نداره 

اصلا اصلا نگران نباش 

به چیزهای خوب و قشنگ فکر کن

به کسی نگو تا استرس بهت ندن 

من بارداری دوم گذاشتم بعد از تشکیل قلب به دیگران خبر دادم بسکه برای سقط اولیم حرف دیگران اذیتم کرد

نگران نباش  من خیلی در مورد بارداری پوچ مطلب خوندم و دیدم که یه روند عادی از بارداریه کلا کاری ...

ممنون عزیزم

به کسی نگو تا استرس بهت ندن  من بارداری دوم گذاشتم بعد از تشکیل قلب به دیگران خبر دادم بسکه بر ...

نه به کسی نگفتم 

سر بارداری قبلیم درسی شد برام نگم