2777
2789
عنوان

سیسمونی

503 بازدید | 47 پست

بچه اولمه ومامانم میخواد سیسمونی بگیره ،خودم مستاجرم ،جهیزیه ام هم زیاد دهن پر کن نبود طوری که تا سه سال بحثش تموم نمیشد که چرا ارزون گرفتین خودشون قرار بود پنج تیکه بگیرن هموشون در حد یک ونیم شده بودیخچال لباسشویی تلوزیون فرش اجاق گاز پونصدی،پنج سال پیش،منم اعصابم خورد شد نذاشتم مامانم چوبی هامو گرون بگیره الان پشیمونم،الانم سیسمونی مامان میگه جا نداری تخت نگیر ...موندم چبکار کنم یاخواهرم میگه بعضی از وسایل بچه رو نگیر من گرفتم استفاده نکردم خودش تخت گرفته توسیسمونی اولش ولی به من میگه تو نگیر!!!ازاینورم مامانمینا اوضاع مالیشون زیاد خوب نیس اگه بخواد بگیره هم باقرض میخواد جور کنه از اینورم حرص میخورم به من میرسه قمردرعقرب میشه😟😟😟😟

شما بگین توسیسمونی اول چیارو بگیرم که زبون بند خانواده شوهر باشه ازاینورم اوضاع مالی پدرم،لوازم غیر ضروری که به چشم نیاد نگیرم؟لباس چند دست بگیرم

خودمم وضعم خوب نیس بعضی چیزارو بگیرم بزنمم به اسم خانوادم 

راهنمایی میخوام لطفااااا

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!

خوب پولش از مادرت بگیر بعد که جات بزرگتر شد تخت و کمد براش بخر 

واقعا خیلی از وسایل کاربرد نداره 

منم تخت و کمدی که خریدم جام تنگ کرده 

تازه من خیلی چیزها را نخریدم باز می گم کاشکی اینا را هم نخریده بودم

الهم عجل لولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مثل تو با این تفاوت که جهیزیه هم در حد اعتدال خریدم ولی کسی چیزی نگفت و پشتش حرف نزدن به اونا ربطی نداشت. الانم دقیقا بخاطر وضع مالی پدرم و نداشتن جا و مستاجری خودم نمیخوام تخت و وسایل اضافی بچه بخرم.به یه گهواره و یه کریر و لباسا اکتفا میکنم 

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

منم بچه اولمه و بابام اینا سیسمونی میگیرن چهار هفته دیگه زایمان میکنم و هنوز چیزی نگرفتم خانواده شوهرمم خیلی پروان و واقعا اگه چیزی کم باشه یه عمر تو چشمم میزنن از یه طرف هم بابام وضع خوبی نداره😢

من ۳ سال پیش ۳ تومن از مادرم گرفتم  ۱و نیم دادیم برای قسط و بدهی  و   بقیه وسیله خریدم که حدود ۱ و ۲۰۰ تخت و کمد شد بقیش هم خرده ریز و لباس براش خریدیم 

لباس ها هم که به مرور که بزرگتر می شد می خریدم

اسباب بازی هم هر چی خودش بزرگتر می شد و دوست داشت

الهم عجل لولیک الفرج

منکه فقط لباس خریدم  ..ی دونه جغجغه هم خریدم راستی...😆😆😆بچه اولمم هست..برامم مهم نیس بقیه چی میگن..بذار هر چی میخان حرف بزنن..زندگی منه،بچه منه به هیچکس ربط نداره چی میخرم چی نمیخرم..واس چی تخت بخرم وقتی استفاده نمیشه و فقط باید خونمو شلوغ کنه

به مامانت فشار نیار 

حرف کسی برات مهم نباشه شما هر چی بگیری باز هم آدم ایراد گیر وجود داره

خودت وسایل ضروری رو بگیر هر کی هم پرسید بگو خانوادم گرفتن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

وااى چقد متنفرم وقتى ذوق يه جيزى رو دارى بعد همه ميگن نگير نگير استفاده نميشه خوب به شماها چه، من هنوز هيچى نگرفتم تا حرف سيسمونى ميزنم همه ميپرن زياد نگير زياد نگير

مادرشوهرم براى عروسيمون حتى يه قرون خرج نكرد بعد ميخواد  اداى با فكرارو در بياره ميگه سيسمونى نگير تخت نگير زياد نگير، اين حرفترو جلو جاريم ميزد، حالا بابام ميخواد بخره اينو جو گرفته فكر كرده شوهرم ميخواد بخره، ديدم اينجورى ميگه گفتم آره نميگيرم هيچى كالسكه هم ميخواستم بخرم ولى نميخرم چون خواهرم گرفت استفاده نكرد، بعد ميگه به خواهرت بگو همونو بده به تو

منم بچه اولمه و بابام اینا سیسمونی میگیرن چهار هفته دیگه زایمان میکنم و هنوز چیزی نگرفتم خانواده شوه ...

ایشالا بسلامتی عزیزم بچتو بغل بگیری

حرف حدیث نمیذاره ادم با بچش خوش باشه،شوهرمم چیزی نمیگه اونا هرچی دلشون میخواد میگن دلمو میسوزنن

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
جاهم ندارم اخه،

اتفاقا تخت اصلا به کار نمیاد 

چون وقتی بچه کوچیکه روزی ۱۰ بار باید بزاری تو تخت و برش داری کمرت داغون می شه 

وقتی هم بچه بیداره تو تخت تنها باشه می ترسه و گریه می کنه 

یه تشک کوچیک خوشگل براش بخر 

الهم عجل لولیک الفرج

وااى چقد متنفرم وقتى ذوق يه جيزى رو دارى بعد همه ميگن نگير نگير استفاده نميشه خوب به شماها چه، من هن ...

چون میگه خودت رو اذیت نکن ناراحت میشی؟!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
وااى چقد متنفرم وقتى ذوق يه جيزى رو دارى بعد همه ميگن نگير نگير استفاده نميشه خوب به شماها چه، من هن ...

خوبه باز بهت میگه نگیر ،فردا پس فردا گف چرا نگرفتی چماق میکنی میزنی توسرش