2777
2789
عنوان

دوقلو

164 بازدید | 14 پست

چجوری میشه دوقلو باردار شد؟

ما تو فامیل نداریم هر چیزی که امتحان کردیم نشد

میشه اگر میدونید چه عواملی احتمال چندقل شدن رو بالا میبره بهم بگید؟😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

قرص کلومو میفن  اگه درست نوشته باشم

من دوستم تو خونوادش دوقلو نداشت ولی اینا چون چند مدتی میخورد دوقلو باردار شد

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یه عالمه دوقلو داریم هم از طرف خانواده پدریم هم مادریم.

خودمم با داداشم دوقلو هستم

انقدر دوقلو زایی عادی شده برامون که هرکی میگه بچش یدونس ما تعجب میکنیم 😀😆😃

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

به نظرم این کار نکن چون احتمال چندقلو زایی بالا می ره 

من زیاد دیدم کسانی تو تاپیک که این داروها را مصرف کرده بودن و سه قلو یا بیشتر باردار شده بودن و بعد مجبور به زایمان زودرس شدن 

یکیشون دو تا از بچه هاش از دست داده بود.  یکی دیگشون ریه بچه اش تکامل پیدا نکرده بود و مرد و یه فامیلمون هم یکی از سه قلوهاش پاش رشد نکرده بود و الان درست نمی تونه راه بره 

کلا خیلی ریسکش بالاست به خاطر هوس دوقلو با زندگی بچتون بازی نکنین 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

لتروزول 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
به نظرم این کار نکن چون احتمال چندقلو زایی بالا می ره  من زیاد دیدم کسانی تو تاپیک که این دارو ...

آره درسته ! 

من  با کلی استرس و نگرانی روزهای بارداریم‌میگذشت چون میتزسیدم‌ یک روز بالاخره از دستشون بدم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آره درسته !  من  با کلی استرس و نگرانی روزهای بارداریم‌میگذشت چون میتزسیدم‌ یک روز بالاخر ...

ببخشید من نمی خواستم به کسی استرس بدم 

ولی اینکه کسی به خاطر هوس دوقلو شدن بره سمت این کار درست نیست 

کسی که به خاطر باردار نشدن از این داروها استفاده می کنه مجبوره و سختیش هم تحمل می کنه چون چاره ای نداره 

بازم ببخشین 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ما یه عالمه دوقلو داریم هم از طرف خانواده پدریم هم مادریم. خودمم با داداشم دوقلو هستم انقدر دوقلو ...

وای خوش به حالتون😍😍😍

میمیرم برای دو قلم دیگه سه تا که هیچی😂

به نظرم این کار نکن چون احتمال چندقلو زایی بالا می ره  من زیاد دیدم کسانی تو تاپیک که این دارو ...

قبول دارم کاملا من تو فامیل خودمون حتی به شش قول رسید و زود به دنیا اومدن

ممنون از راهنماییت کاملا موافقم باهات

ببخشید من نمی خواستم به کسی استرس بدم  ولی اینکه کسی به خاطر هوس دوقلو شدن بره سمت این کار درس ...

نه عزیزم اونا بدنیا اومدن و سالمن اما بماند که چقدررررر سختی کشیدم ! 

اما من‌متاسفانه از اونایی بودم که مجبور بودم قرص بخورم

آره درسته !  من  با کلی استرس و نگرانی روزهای بارداریم‌میگذشت چون میتزسیدم‌ یک روز بالاخر ...

خدا حفظشون کنه برات😍