2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته 5

173 بازدید | 14 پست

سلاممم من الان هفته پنج هستم و از دیروز دچار لکه بینی شدم اول قهوه ای بود رو ب شب ک رفت شد صورتی و زیاد شد دوباره امروز صبح قهوه ای بود باز الان صورتی شده میخواستم ببینم طبیعی هستش یا سقط دارم میکنم؟ روزی 2تا هم شیاف میزارم و از دیروز هم فقط دارم استراحت میکنم امروز هم روز 36 پریودم هستش و یکمم زیر دلم درد میکنه

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوبشور جان خدا از دهنت بشنوه فقط از دیروز دارم گریه میکنم تازه دیروز رفته بودم ازمایش های اولیه بارداری رو دادم ولی بعدش اومدم خونه دیدم لک شدم اصلا یه حالی شدم ها حالا عصر میرم پیش دکترم ببینم چی میگه فقط امیدوارم حرف ناراحت کننده ای نزنه

خدایا شکرت 

منم هفته ۵ داشتم خداروشکر  تا هفته ۹ هم داشتم بعد. رفع شد

عزیزم برای شما چجوری بود ؟ ببخشید من دیشب موقع ادرار کردن اول ادرارم صورتی بود بعد از چند ثانیه رنگ طبیعی ادرار میشد

خدایا شکرت 

چوبشور جان خدا از دهنت بشنوه فقط از دیروز دارم گریه میکنم تازه دیروز رفته بودم ازمایش های اولیه بارد ...

اگه داره کم میشه چیزی نیست

خواهر منم تا ۱۰ روز همش لک داشت ولی خداروشکر نی نی ش سالمه

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
عزیزم برای شما چجوری بود ؟ ببخشید من دیشب موقع ادرار کردن اول ادرارم صورتی بود بعد از چند ثانیه رنگ ...

من با خونریزی شروع شد بعد ۵ ساعت شد لکه بینی قهوه ای  

شما برو سونو ببین اصلا ساک حاملگی تشکیل شده 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷