2777
2789

شنبه همین هفته فهمیدم تو سابقه سرچاش بود

چند سال پیش اوایل زندگی هم فهمیدم

اون موقع گفت از رو کنجکاویه

اما الان چی؟بازم از کنجکاویه؟

هیچی ازش ندیدم تا حالا

میدونم که خود ار....یی نمیکنه

احساس میکنم بهم خیانت شده،کاش دلیلشو میفهمیدم

براتون پیش اومده؟چیکار کردید؟من چیکار کنم

🌟جدید نیستم🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار برام پیش اومد البته پو رن نبود ع ک س بود چنان جنجالی راه انداختم که بیا و ببین و دقیقا حال تورو داشتم منتهی دیدم برای خیلیا عادیه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

به نظرم به روش نیار چون تو نمیتونی عوضش کنی 

ازین به بعد قایمکی میبینه 

من فکر میکنم اکثر مردا همینن

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دفعه اول منم جنجال ب پا کردمفک نمیکردم تکرار کنه

میخوای یه مدت سرد رفتار کن اگه دلیلشو پرسید کاملا آروم ولی جدی بشیم باهاش حرف بزن.دعوا راه اندازی ولی یه جوری مسئله رو حل کن که تموم بشه بره

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/