2777
2789
عنوان

ژل بى حس كننده واژن😫😞😞

35728 بازدید | 32 پست

خانما تاحالا كسي استفاده كرده ؟من موقعه نزديكى درد دارم.اكه كسي تجربه داره كمك كنم😞

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ژل فموره استفاده کن. خیلی عالیه‌  من اوایل ازش استفاده میکردم. درمانی هم هست

داروخونه دارش؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
آرامش روانی مهم تره استرس داری؟ تازه عروسی؟

تازه عروس نيستم بعد سه سال دردكمى دارم انگار بسته ميشه نميدونم چيكار كنم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

من تو نی نی سایت شنیدم لوبریکانت.چیه اصلا؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
از ژل فموره استفاده کن. خیلی عالیه‌  من اوایل ازش استفاده میکردم. درمانی هم هست

ممنون از راهنماييت گلم

اره فقط دارو خانه های بزرگ و خوب دارند البته. 

مرسی عزیزم

درد یه دقیقه اول طبیعیه چون منم دارم تا یه دقیقه طبیعیه بخاطر اینکه نوع ماهیچه ها واژن فرق میکنه 

ولی اگر بیشتر برو پیش سکستراپیست تا درمان بشی چون با بی حسی هیچ لذتی نمیبری 

من چون روانشناسی خوندم و راجب این مسائل میدونم رک گفتم ببخشید

خدایا شکرت😍
درد یه دقیقه اول طبیعیه چون منم دارم تا یه دقیقه طبیعیه بخاطر اینکه نوع ماهیچه ها واژن فرق میکنه&nbs ...

الان سه سال جز درد لذتى واسم نداشته فقط درد كشيدم و كامل دخول ندارم تو اقدامم هستم ولى اين مشكل عذابم ميده