گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه عروس نيستم بعد سه سال دردكمى دارم انگار بسته ميشه نميدونم چيكار كنم
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
از ژل فموره استفاده کن. خیلی عالیه من اوایل ازش استفاده میکردم. درمانی هم هست
ممنون از راهنماييت گلم
درد یه دقیقه اول طبیعیه چون منم دارم تا یه دقیقه طبیعیه بخاطر اینکه نوع ماهیچه ها واژن فرق میکنه&nbs ...
الان سه سال جز درد لذتى واسم نداشته فقط درد كشيدم و كامل دخول ندارم تو اقدامم هستم ولى اين مشكل عذابم ميده