2777
2789

سلام دوستان عزیز.من هفته16 رو تموم کردم گذاشتم هفته18 برم سونو تعیین جنسیت تا 100% بهم بگه بچم چیه حالا شما از علائمتون بگین شاید بتونم تشخیص بدم بچم چیه.ممنون بخاطر  وقتی که میذارین

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا علایم پسر داشتم ولی دختره پس نمیتونم راهنمایییت کنم 😂

دقیقا منم همینطور بودم

کاری به علائم نداشته باش صبر کن بری سونو

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

من شیرینی می دیدم حالم بد می شد همش خیارشور و چیپس و زیتون دلم می خواست از گوشت و مرغ و تخم مرغ متنفر شده بودم

از عصر تا آخر شب حالت تهوع داشتم بیشتر ولی در حد سنگینی بود خیلی شدید نبود

بتام روز موعدم 100 بود

تو سونوی غربالگری گفتن 80 90 درصد پسره که تو آنومالی قطعی گفتن

سر دخترم حالت تهوع صبحگاهي حرف وي تو چشم چپم خواب ني ني پسر ديدم خواب ديدم دو تا سينه كوچولو زير سينه هام دراومده اول بارداري پنج كيلو وزن كم كردم اولها ترشي دوست داشتم بعدا شيريني بدنم داغ بود هميشه گرمي ميكردم سينه چپم بزرگتر شده بود موهاي بدنم كم شده بود پوستم چربتر شده بود چهره ام باز شده بود و خوشگل شده بودم 

واسه پسرام :حالم کمی بد بود کلا من بالا نمیارم ،ولی لواشک و الوچه دوس داشتم ،واسه اولی خیلی خربزه خوردم 

واسه دخترم که الان باردارم :به شدت نفخ دارم ،شدیدا داغ میکنم ،شیرینی جات رو ترجیح میدم ،یخ خالی رو دوس دارم بجوم ،به خاطر حرارت بالام دوس دارم نوشابه تگرگی ،ابمیوه تگرگی ،کلا چیزای خیلی خنک بخورم ،حجم معده ام کم شده ،حالم مثل پسرا کم به هم می خورد ،ولی صبحا حالم بد بود ..شکمم تو هر سه تا کوچیک بوده 

من شیرینی می دیدم حالم بد می شد همش خیارشور و چیپس و زیتون دلم می خواست از گوشت و مرغ و تخم مرغ متنف ...

منم علائم تو رو دارم فقط بتای من هفته 5 رو تموم.کرده بودم 1500 بود.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

من سر دخترم و سر پسرم اصلا حالت تهوع نداشتم

سر جفتشون اوایل بارداری خیلی کسل و خواب الود بودم

رنگ نوک سینا هام سر جفتشون یکی بود

میل به گوشت و مرغ و شیرینی جات و شوری و ترشی یکی بود

و خلاصه اینکه اگر هم تفاوتی باشه بعد ماه چهار پنج مشخص میشه. مثل خط روی شکم. تا ماه نه سر دخترم تا ناف بود. ولی سر پسرم بعد ماه چهار پنج بالاتر اومد. که اونموقع هم سونو گفته بود

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

من اصلا حالن تهوع نداشتم کلا فقط یه بار بالا اوردم عاشق ترشی شدم شیرینی نمیخورم برعکس روزای دیگه بچم پسر ولی دکترم یه چیز باحال گفت بچه اگر دیر تکون بخوره پسر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹