سلام بچه ها من تازه آزمایش دادم فهمیدم باردارم بتام ۳۸۷ بود و۲روز مونده بود به موعدم من باحساب روزاول آخرین پریودیم امروز وارد ۵هفته شدم،در ضمن من پلی کیستیک وتنبلی تخمدان داشتم که تو ماه ۴اقدام باردار شدم و فقط یک ونیم ماه متفورمین برای قندبالام میخوردم .فقط اینکه الان دردهایی تو ناحیه تخمدان و از اون مهمتر کمرم خیلی درد میکنه و مهمتر اینکه وقتی شبا میخوابم صبح قبل از بیدارشدن با درد شکم وناله بیدارمیشم که معذرت میخوام وقتی میرم دستشویی هوا خارج میشه کمی بهترمیشم..ولی کلا کمرم درد داره الانم درد داره کمرم میخواستم ببینم شما هم مثل بودین آیا؟؟؟
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط لایک به امضات......برای منم دعا کن مامان کوچولو😘😘😘
قربونت عزیز دلم ان شاءالله توام به حق این ماه عزیز به زودی مامان میشی فقط به اون که بالای سرته اعتماد داشته باش نه دکتر و نه هیچ کس دیگه ای..برای منم معجزه شد فقط
اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...