مامان۰آرشاد مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان پزشکی یا آرایشگری | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 19 پست ۲۹ سالمه فوق لیسانس کشاورزی دارم ۲ تا بچه ۴ ساله و ۳ ماههچکار کنم بیشنم بخونم برا پزشکی یا آرایشگری برم سالن بزنم لطفا راهنمایی کنید برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1397/07/02 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 واقعا فکر میکنی پزشکی قبول میشی با دو تا بچه؟؟اگه واقعا این استعداد رو در خودت میبینی و وقت میکنی با دو تا بچه درس بخونی شک نکنولی آرایشگری بیشتر ذوق و علاقه میخواد و از نظر ذهنی زیاد درگیرت نمیکنهدو تا چیز کاملا متفاوتن از نظر توانایی و شرایط حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
جیگلی عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 1351 والا شما خیلی حوصله وهمت وپشتکار داری...من 27سالمه..بچه هم ندارم موندم برم فوق بگیرم یانه.....ولی اگر مصمم هستی میگم صددرصد ارایشگری روبرو..
____barbi عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2138 پزشکی تموم وقتتو میگیره ، آرایشگری دوتا شاگرد میگیری درصدی بهشون میدی وقت آزادم داری ،ببین پول تو آرایشگریه الان ، دخترخاله ی من با آرایشگری ب همه جا رسید یه کراتین میکنه ۸۰۰هزار تومن ،کراتینم خیلیییی راحته زدنش تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
71armin عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 25 سلام واس/ تاپیک شوهرعقده /نخاستم توجم نظربدم....ابجی تامیتونی بش بیمحلی کن اصن محلش نذلرادم حسابش نکن بزارحساب کاردسش بیادهیچی مث بی محلی مردارونابودنمیکنه!!!!
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 سلام واس/ تاپیک شوهرعقده /نخاستم توجم نظربدم....ابجی تامیتونی بش بیمحلی کن اصن محلش نذلرادم حسابش نک ... 🙏🙏🙏 برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.