2777
2789
عنوان

چجوری هاشور ابروم رو پاک کنمممم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست
عمم زده هنوز پنج ماهم نشده کلا رفته نرفت ترمیم بعد از هاشور تو هم اگه خوشت نیومد نرو ترمیم خودش میره

من دو ساله زدم

خيلي عاليه و پاك نشده

حتي ترميم هم نرفتم

ولي دو سال بيش چشم و ابرو رو حدود ١٥٠٠ دادم

جاي خوب بري زود پاك نميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
آره پیش یه هاشور کار خوبم رفتم اما شانس من این بود

۱۰ روز دیگه میای تامیک میزنی ابروهام عااالی شده.من وقتی انجام دادم فقط گریه نکردم.قیافم عین انگری بردز شده بود.ابروهای پهن و پر رنگ و داغون ها.زنگ میزدم به دوستم میگفتم اگه ابروهام اینجوری موند یه بلایی سر خودم میارم.خواهرم راه میرفت میگفت چه بلایی سر خودت اوردی.ولی دوستم که قبل من انجام داده بود میگفت بزار یه مدت بگذره.الان قضاوت نکن.سرتو درد نیارم.بعد من مامانم؛زن عموم؛خالم؛خواهرم؛دوتا از دوستام؛دختر عمم و .....رفتن انجام دادن همشونم میگفتن عین مال تو میخوایم.پیش همینکه خودم رفتم.و یه عده کثیری هم تا حالا ازم ادرس خواستن.بزار چند روز بگذره.روز به روز بهتر میشه.دیگه بعد ۲۰ روز کامل خودشو نشون میده.نه حرص بخور نه خودتو عذاب بده.من اینارو تجربه کردم.مفصل گفتم که از نگرانی در بیای🌷

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ روز دیگه میای تامیک میزنی ابروهام عااالی شده.من وقتی انجام دادم فقط گریه نکردم.قیافم عین انگری بر ...

فدای تو رعنا جونی مرسی اما باورت نمیشه چقدر بد شده هم رنگش هم مدلش اصلا همه چی 

مرسی از دلداریت عسلم

من دو ساله زدم خيلي عاليه و پاك نشده حتي ترميم هم نرفتم ولي دو سال بيش چشم و ابرو رو حدود ١٥٠٠ دا ...

چه خبره نه بابا عمم گفت 250یا150 معلومه 1500پاک نشه اصلا گه میخوره پاک بشه😉

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
فدای تو رعنا جونی مرسی اما باورت نمیشه چقدر بد شده هم رنگش هم مدلش اصلا همه چی  مرسی از دلداری ...

باورم میشه عزیزم.چون خودم داغون بود قیافم.من اگه یه روز نرم بیرون از خونه کلافه میشم.فکر کن بخاطر ابروم یه هفته نرفتم بیرون.همش هم سرچ میکردم که چجوری پاکش کنم و لیزر کنم و این حرفا.الان عاشقشم هاااا.اینم بدون که فردا و پس فردا پر رنگ تر هم میشه تازه.وقتی رفتی حمام یه جاهاییش میریزه یه جاهاییش کمرنگه یه جایی پر رنگ.قرمزی زخم هم داره.همه اینا بعد ۲۰ روز عالی میشه.رنگ اصلی میاد رو پوست.زخما هم میریزه

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊
چه خبره نه بابا عمم گفت 250یا150 معلومه 1500پاک نشه اصلا گه میخوره پاک بشه😉

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب