آره پیش یه هاشور کار خوبم رفتم اما شانس من این بود
۱۰ روز دیگه میای تامیک میزنی ابروهام عااالی شده.من وقتی انجام دادم فقط گریه نکردم.قیافم عین انگری بردز شده بود.ابروهای پهن و پر رنگ و داغون ها.زنگ میزدم به دوستم میگفتم اگه ابروهام اینجوری موند یه بلایی سر خودم میارم.خواهرم راه میرفت میگفت چه بلایی سر خودت اوردی.ولی دوستم که قبل من انجام داده بود میگفت بزار یه مدت بگذره.الان قضاوت نکن.سرتو درد نیارم.بعد من مامانم؛زن عموم؛خالم؛خواهرم؛دوتا از دوستام؛دختر عمم و .....رفتن انجام دادن همشونم میگفتن عین مال تو میخوایم.پیش همینکه خودم رفتم.و یه عده کثیری هم تا حالا ازم ادرس خواستن.بزار چند روز بگذره.روز به روز بهتر میشه.دیگه بعد ۲۰ روز کامل خودشو نشون میده.نه حرص بخور نه خودتو عذاب بده.من اینارو تجربه کردم.مفصل گفتم که از نگرانی در بیای🌷
فدای تو رعنا جونی مرسی اما باورت نمیشه چقدر بد شده هم رنگش هم مدلش اصلا همه چی مرسی از دلداری ...
باورم میشه عزیزم.چون خودم داغون بود قیافم.من اگه یه روز نرم بیرون از خونه کلافه میشم.فکر کن بخاطر ابروم یه هفته نرفتم بیرون.همش هم سرچ میکردم که چجوری پاکش کنم و لیزر کنم و این حرفا.الان عاشقشم هاااا.اینم بدون که فردا و پس فردا پر رنگ تر هم میشه تازه.وقتی رفتی حمام یه جاهاییش میریزه یه جاهاییش کمرنگه یه جایی پر رنگ.قرمزی زخم هم داره.همه اینا بعد ۲۰ روز عالی میشه.رنگ اصلی میاد رو پوست.زخما هم میریزه