2777
2789
عنوان

چجوری هاشور ابروم رو پاک کنمممم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه شار ژ مجدد نرو دیگه ،برو لیزر کن . منم وقتی تاتو کردم ابروم کلفت شده بود و همه میگفتن خوب میشه اما نشد ،اونموقعه نمیدونستم با لیزر میره ،رفتم با تاتو همرنگ که بهش میگن بژ پاک کردم افتضاح شد ،مردم تا تونستم یکم بهترش کنم

واسه شار ژ مجدد نرو دیگه ،برو لیزر کن . منم وقتی تاتو کردم ابروم کلفت شده بود و همه میگفتن خوب میشه ...

این چیزارو میبینم نمیرم هاشور کنم.ابروهام خوبن بنظرتون هاشور کنم یانه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
واسه شار ژ مجدد نرو دیگه ،برو لیزر کن . منم وقتی تاتو کردم ابروم کلفت شده بود و همه میگفتن خوب میشه ...

وای خدا من میمیرم اگه این خوب نشه یعنی انقدر زشت شدما باور نمیکنین از من به شما نصیحت هیچوقت دست تو چهرتون نبرین

این چیزارو میبینم نمیرم هاشور کنم.ابروهام خوبن بنظرتون هاشور کنم یانه

نه اصلا اینکارو نکن من همون روز پشیمون شدم با اینکه مدلی که تاتو کردم قشنگ بود الانم همه میگن مدلش قشنگه اما دردسر داره آخرش باید مداد تو ابروهات بکشی

یه هفته دیگه عالی میشه ،،،منم روز اول شبیه اورانگوتان شده بودم. ،پسرم ازم وحشت میکرد

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
وای خدا من میمیرم اگه این خوب نشه یعنی انقدر زشت شدما باور نمیکنین از من به شما نصیحت هیچوقت دست تو ...

اگه دقیقا رو خود ابروت باشه باز قابل تحملتره تا اینکه بالاتر برده باشی

نگران نباش جا  میوفته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟