2777
2789
عنوان

خاطره بد روز اول مهر

406 بازدید | 8 پست

دخترم کلاس اول.امروز موقع زنگ تفریح یکی از بچه ها کلاس دیگه بطری آبشو از دستش بع زور میگیره و فرار میکنه  😒 وقتی اومد گفت خیلی ناراحت شدم. چرا تربیت یک بچه دبستانی باید اینطوری باشه😒 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از این اتفاقات پیش میاد بهش بگو این شد یه تجربه برات که وسیله هات رو سفت بچسبی و راهکارها رو آموزش بدی حتی تجربه مشابه رو بگو واسش 

من نمیدونم مادرها چی یاد میدن به بچه هاشون یه بطری اب روز اول مهر از یکی دیگه به زور بگیرن 

پسرمن دیروز ماشینشو توحسینیه برده بود یه بجه جلوی چشام قایمش کرده بود به زور گرفتم ازش قسم دروغ میخورد که من برنداشتم من سرم گرم شدم دیدم ماشینه نیس رفتم پی بچه گفت من برنداشتم به مامانش گفتم تازه بدش میومد که من تهمت میزنم ۲۰ تومن ارزشی نداره که واسش حرص بخورم ولی خب بجه ام گریه میکرد واسه اونم ناراحت بودم که یه بجه ازاین سن دروغ و دزدی یادبگیره بزرگ شه چی میشه

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔