سلام من فرداازمایش تیروئیددارم بخاطرهمین دو سه روزه قرص نمیخورم ک رفتم ازمایش مشخص شه نرماله یانه
کسایی ک از تیروئیددادن ببینن نرمال شده یانه ایا همون روز تیروئیدشونم قرص خوردن
فردابخورم یانه
ممنون میشم کمک کنین
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزيزم حتمن حتي روز آز كه ميگن ناشتا باش هم بايد قرصتو بخوري به نظرم فردا نرو آزمايش يه هفته ق ...
اخه شایدبرم تهران بایدجوابوببرم
الان1ساله من استفاده میکنم فقط تقریبا1هفته اس نخوردم
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
اشتباه كردي آزمايشت بي فايده خواهد بود و نتيجه واقعي نيست من خسته راه تيروييدم ١٤ ساله تيروييد دا ...
ای بابا😞😞 حالاچیکارکنم
بنظرت ازفزدابخورم شنبه1شنبه هفته اینده ازبدم خوبه
من گفتم نخورم ک ببینم حالت عادیش چطوره
فردا حتمن بخور بعد برو آزمايش به دكترم بگو كه اين كارو كردي
باشه مرسی ان شاءالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده
برابارداری شدن وجنین مشکلی ایجادنمیکنه؟؟
والا راستش من الان چندین و چند ساله این ازمایشو انجام میدم مثل همیشه قرصامو میخورم صبحی که میخوام برم ازمایشگاه ناشتا میرم و بعد اینکه ازمایش میدم میام خونه و قرصمو میخورم
من بودم ازمایش نمیدادم
حالا بازم برو ازمایشگاه بپرس ببین چی میگن
ولی تحت هیچ عنوان روزی که میخوای بری ازمایشگاه هیچی نخور
ازمایشگاه میگه تنها چیزی که مجازی صبح بخوری اب و چایی خالی هست.
والا فعلن سر همين موضوع دكتر اجازه بارداري نداده الان ٢ ساله ميخوام ولي دكتر نميزاره اتفاقن ديروز ...
تحت نظرباشی مشکلی پیش نمیاره
والا راستش من الان چندین و چند ساله این ازمایشو انجام میدم مثل همیشه قرصامو میخورم صبحی که میخوام بر ...
باشه ممنون بپرسم ببینم چی میگن
اگه بخوري و خوب شده باشي آزمايشت برعكس ميشه و دكتر ميگه نخور ديگه لووتيروكسين يه داروي سمي هست قطع ...
درسته ولی من قطع نکردم