2777
2789
عنوان

پشیمونم که ازدواج کردم😞

1306 بازدید | 76 پست

سلام 

خیلی دلم گرفته 

من حدود ۹ماهه عقد کردم 

رابطه ی خیلی خوبی نداریم 

نه دل تموم کردنشو دارم 

نه انگیزه ای برای ادامه دادن 

میشه بدون انگیزه یه عمر زندگی کرد با تحمل مشکلات فراوان؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش مشاور اگه ادامه زندگیت به ضررت باشه بهت میگه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

دوران عقد خیلی دوران مزخرفیه.منم تو یه سالی که عقد بودم هر روز همین حال و داشتم .پشیمون بودم ولی دوسش داشتم.خدارو شکر بعد ازدواج که رفتیم سر خونه زندگیم همه چیز روز به روز بهتر شد.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
چرااا بخاطر چی 

یه مدت ۴،۵ ماهه رو به قهر گذروندیم 

و خیلی از هم دور و غریبه ایم 

هیچ هیجانی بینمون نیست 

زندگی اونی نبود که من میخواستم 

فکرشو نمیکردم اینطوری باشه