2777
2789

امشب از طریق فاز شوهرم اینا یه کار بهم پیشنهاد شد که مرتبط به رشتم و علاقم بود...گفتن انجام بدم تا یه حدودیم بهم پول میدن ولی پول کامل اون نفری که من دارم کار واسش انجام میدمو نمیدن بهم چون خیلیم برادرشوهرم پولکی هست...پس هزینه‌آنچنان زیادی که باید بهش تعلق بگیره بهم نمی دن ولی میتونم برم داخل دفتر شوهرم پیش شوهرم اینا کار کنم بعد کارمو به عنوان رزممه کاری استفاده‌کنم بعد ایده و تجربه گیرم بیات و این کاری که میخواهم کنم یه سایت جهانی هست که من میسازم ولی از همه جا بهش وصل میشن کار سخت هست ولی میگم پول خیلی زیادی احتمالا بهم ندن ...

شما بودید می رفتید یا نه؟!!انجام می دادید یا نه؟؟!به خاطر پولش بیش‌تر منظورمه؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر دو صورت که میگی پول زیادی بهت نمیدن کع پس فرقی نداره هر جا بیشتر دوست داری برو 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اگه وقت داری و دوسش داری چرا که نه، حالا سر پولشو تا جایی که راه چونه بزن، نصفشو انجام بده بگو برا ب ...

اها باز باریکلا به تو معلومه کار بلدی دقیقا میخواهم همین بلا رو سرشون بیارم