2777
2789

بچه ها امروز ظهر رو تخت دراز کشیده بودم داشتم ب شوهرم میگفتم بیا بااین پولی ک داریم کلا ۲۶ ملیون پول بیشتر نداریم

گفتم بیا این ۲۶ ملیونو بدیم توی یکی از روستهای شمالی خونه بگیریم بریم شمال برای زندگی...

ما جنوبیم اخه...

بعد شوهرمم شغلش کارگریه ولی بیمه داره اینجا و ماهی یک و دویصت همیییشه میاد توی خونمون بابیمه که کردنش...

گفت پس شغلمو چیکار کنم؟؟

گفتم خوب توی برناما ی دیوار بگرد برای شغل تو شمال

با تعجب نگام کرد گفت حرف بیخود میزنی اخه....

عجیب بود براش

بچه ها من برای زندگی کردن تو شمال حاظرم جونممم بدم

نمیدونم چراااا چراا اینقدد ر زندگی کردن توی شمال برای من رویایییه

شاید خیلیاتون بگین خوب همه دوست دارن ...باور کنین من فرق میکنم من میشینم ایتقدر عکس از شمال میبینم و کلا میرم توی رویا...

برام ی جای وحشتناک زیباست

اصلا هم عکس های کشورهای خارجی و ک میبینم و طبیعت های سرسبزش منو بوجد نمیاره فقط و فقط شماله خودمون  اونم بخاطر اینکه توی وطن خودمونه

نمیدونم نمیدووووونم چرااینجورم.....

اون موقع ها قبل ازدواجم یادمه التماسع بابام مسکردم خودمو میکشتم ایتقدرررر التماس میکردم ک ببرمون شمال

دست خودم نیست بچه ها..

یجوره خاص به طرز وحشتناک و به طرزه عجیبی عاشق شمالم

شاید خیلیاتون بیاید بگین بابا شمالم سختی های خودشو داره ولی من سختی هاشو بجون میخرم 

بنظرتوون حرفم خیلی بیخود بود ک به شوهرم گفتم؟؟؟

اون میگه اگ شغل گیرم بیاد هررررجایبی میزم 

ولی نه باحقوق یک و دویصت 

حداقلش دو ملیون 

امروز دعا میکردم که

حالا که این هررجاییی برای زندگی میره چیییمیشد ک میرفتیم شمال 

چیمیییییشد که تار پیدا میکرد شمالللل

اخ خدا نمیدونم چیکتر کنم

عاشقانه عاشق شمالم

دلم میخواددددد از ته دلم ک اونجا زندگی کنم 

کاش بشه کااااش 

کااااااااااااش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راننده اژانس هم که باشه تو همون شمال ماهی تو سه تومن در میاره 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ایشالا که به آرزوت برسی 

حالا دوسداری کدوم قسمت شمال بری

من شوهرم میگه بریم من خوشم نمیاد

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

عزیزم امیدوارم بیای بشیم همشهری😔با26تومن نمیشه خونه اجاره کرد.شغلم راحت نیس پیداکردنش

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
خب راننده اژانس هم که باشه تو همون شمال ماهی تو سه تومن در میاره 

وااااقعا

چطور اونجا سه تومن درمیاره ینی خیلی اونجافرق میکنه بااینجا

اخه من تو ی شخر محروم جنوبی زندگی میکنم

ک هیچی نداره

اره حرفت بیخوده. اینجا هم خبری نیس همه بیکارن عزیزم. شوهرتو بیکار کنی خونه نشین بشه ک چی؟ تو شمال باد هوا بخورین؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...