2777
2789
عنوان

خانما چای ساز خوبه؟

13989 بازدید | 27 پست

سلام خسلامدوستان گلم 

عزیزان میخواستم بدونم چای ساز وسیله خوب و کارامدی برای منزل هست ایا؟؟؟؟

اگربله چه مدل و مارکی

سپاسگزارم

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک هنوز استفاده نکردم ولی قبلا خ‌نه مامانم اینا خیلی استفاده میکردیم ولی قبول داری چایی سماور از بقیه خوشمزه تر میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عالیه برای من که خیلی کاربردیه

من فیلیپس دارم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
فقط برای مواقعی که دیر شده وگرنه چای اصلا توش خوشمزه نیست

واقعا؟؟؟ من طعم چای برام خیلی مهمه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

اگه میخوای بگیری از اینا بگیر که قوری رو سر کتریه.هم طعم چای مثل قوری میشه و هم زود سر د نمیشه و هم کمتر جا میگیره

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

من چهار ساله دارم مارک فلر هست مدلش قوری روی کتری قرار میگیره و با بخار کتری دم میکشه خیلی ازش راضیم هر کی هم تو خونمون چای خورده رفته همون مدلشو خریده اصلا چایی توش خراب نمیشه 

من ک هنوز استفاده نکردم ولی قبلا خ‌نه مامانم اینا خیلی استفاده میکردیم ولی قبول داری چایی سماور از ب ...

اره واقعا قبول دارم سماور خیلی خوشم میاد