2777
2789
عنوان

کیا سر کلاژ شدن؟؟

757 بازدید | 28 پست

سلام، من امروز رفتم سونو ۱۴ هفته و ۵ روزمه و طول سرویکس ۲۹ ، دکترم گفت سرکلاژ کن، عوارض نداره؟؟ برای جنین خطرناک نیست؟ لطفا اونایی که اطلاع دارن بگن.بچه ی اولمه.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدم دکتر گفت برا بچه مشکلی نیست

عزیزم عملش درد داره؟ چطوریه؟ بعدش راحت بودی؟ استراحت مطلقی؟

من سرکلاژ کردم مواظب باش عفونت نگیری من گرفتم تو هفته ۲۶ کیسه ابم پاره شد .بره بچه خطری نداره

وای جدی؟؟ عفونتت شدید بود؟ دارو مصرف نمیکردی؟؟

سلام نه خواهر من با طول سرویکس سی و یک سرکلاژ کردم .طول سرویکست پایینه تو ماهای بعدی سرکلاژنکنی رحم باز میشه خدایی نکرده زایمان زود رس میکنی.حتما بکن.درد نداره.یه ربع بیهوشی کامل و همون روز مرخص میشی فقط تا یه هفته دراز بکش و مراقب باش 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من واسه بچه بچه اولم سرکلاژ شدم تو 36هفته نخ بخیو رو کشیدن و 38هفته طبیعی دنیا اومد استراحت مطلق بود ...

ممنون عزیزم. یعنی بعدش بلاید استرلحت مطلق بود؟ خیلی خسته کننده س😔

من بارداری اولم با طول سرویکس 28 سرکلاژ شدم عملش با بیهوشی عمومی بود حدود 20 دقیقه طول کشید دو هفته توی خونه استراحت مطلق بودم و از هفته 30 به بعد سرکار میرفتم تا 30 و دو هفته عملش اصلا درد با عوارض خاصی نداشت اصلا نگران نباش

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
سلام نه خواهر من با طول سرویکس سی و یک سرکلاژ کردم .طول سرویکست پایینه تو ماهای بعدی سرکلاژنکنی رحم ...

باشه ممنون. دکترمم گفت برا اطمینان خاطر سر کلاژ کن چون قبلا سقط داشتم

من بارداری اولم با طول سرویکس 28 سرکلاژ شدم عملش با بیهوشی عمومی بود حدود 20 دقیقه طول کشید دو هفته ...

ممنون عزیزم، خیلی دلگرم شدم، از صبح مدام استرس داشتم

منم سرکلاژم خیلی راحته عملش بعدش هم هیچی حس نمیکنی من زایمان زودرس داشتم قبلی اینم ان تی سرویکسم 28 بود سرکلاژ شدم یکهفته اول لک بینی داری و باید استراحت مطلق کنی زیاد نمیتونی بلند بشی یه کم اذیت میشی ولی دیگه بعدش با اینکه دکتر استراحت مطلق داد بهم من چون غریبم مجبورم کارای خونم میکنم مشکلی هم ندارم

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
عزیزم عملش درد داره؟ چطوریه؟ بعدش راحت بودی؟ استراحت مطلقی؟

برامن با بیهوشی بوذ خداروشکر درد نداشت الانم استراحت نسبی گفته

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40