2777
2789
عنوان

بیاین تیتر بتام رو بگم کمک کنید

169 بازدید | 14 پست

پریروز تیتراژم ۱۷۵۰بوده 

امروز از پرستار پرسیدم گفت ۱۷۵۹شده

گفتن فردا باید تکرار شه

میوفته؟😔😔😔

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستار گفت؟

مگه تو بیمارستانی؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

یکی از تاپیکاتو خوندم،،چقدر زود از بارداریت خسته شدی و گلایه کردی،،من که از اول بارداریم فلج شدم مفصل لگن راستم از بین داره میره،،ناراحتی رودم وحشتناک عود کرد ده کیلو کم کردم شبیه مرده ها شدم خونم طبقه سومه ،از نظر مالی هم تو فشارم ولی باز هرروزخدا رو بخاطر بچه تو شکمم شکر میکنم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

با آزمایش سوم میشه به یه نتایجی رسید.الان تنها چیزی که میتونه بهت کمک کنه اینه که استرس نداشته باشی،چون با وجود استرس ممکنه سقط بشه.بودن افرادی که بتاشون مشکوک بوده،حتی دکتر قرص واسه سقط تجویز کرده ،خونریزی داشتن اونم شدید ولی بچه شون مونده.ببین دوست خوبم بچه ای که قسمتش بدنیا اومدن باشه میمونه و با هیچ روشی حتی عمدی سقط نمیشه،بچه ای هم که قرار نیست بدنیا بیاد یه چیزی بهونه سقطش میشه.

من به این نتیجه رسیدم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

خدایا شکرت   
با آزمایش سوم میشه به یه نتایجی رسید.الان تنها چیزی که میتونه بهت کمک کنه اینه که استرس نداشته باشی، ...

ببخشید عزیز دلم، شما چرا نی نیتو از دست دادی؟😔

ببخشید عزیز دلم، شما چرا نی نیتو از دست دادی؟😔

من تا حالا دوتا سقط داشتم که دلیلش هنوز مشخص نیست،یعنی هنوز آزمایشات لازم را ندادم.یکی تو هفته 5یکی تو هفته 9،خودم حدس میزنم مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم،خواهرمم همین مشکل را داشت و بعد از دوبار سقط الان بارداره ماه هشتم

خدایا شکرت