2777
2789
عنوان

میگن زن باردار نباید ترشی بزاره

1425 بازدید | 23 پست

میگن اومد نیومد داره, یا ترشی خراب میشه, یا بچه چیزیش میشه, من اعتقادی به این چیزا ندارم, شمام شنیدین اینو؟ راستی شما چه ترشی درست کردین امسال؟ طرز تهیشو بگین میخوام ترشی درست کنم

آره، مقاله داده دانشگاه کمبریج که بخاراتی که از سرکه ی ترشی میاد با نفس مادر که ترکیب میشه باعث ایجاد گاز سمیی میشه که هم برای مادر ضرر داره هم برای ترشی😒

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشی سردی میاره 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نمیدونم این چیزا چرا فقط بین ایرانیا و یه سری شرقیا و افریقاییا و هندیا کلا جوامع عقب افتاده وجود دا ...

باور میکنی خانواده منو تحت نظر دارن که یواشکی نرم ترشی بزارم, به شوهرمم سپردن که از نزدیک مواظبم باشه😨